Search

Βαθιά ανάσα για τον Ερμή Μάνδρας και πρώτη νίκη με Αλεξιάδη στον πάγκο κόντρα στον Εχίνο!

Μεγάλη νίκη που δίνει το έναυσμα της αντεπίθεσης τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά πέτυχε ο Ερμής Μάνδρας που κέρδισε με 1-0 τον Εχίνο Σπορ χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαμπριανίδη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ερμή με τον Γιάννη Αλεξιάδη στον πάγκο, και ήρθε μάλιστα την κατάλληλη περίοδο καθώς η ομάδα του Ερμή πήρε βαθιά ανάσα απο την επικύνδυνη ζώνη ενώ έδειξε και σημάδια ανάκαμψης με αρκετούς απο τους νεαρούς που αποκτήθηκαν να παίζουν βασικοί.

Βέβαια τη νίκη στον Εχίνο σφράγισαν δύο “παλιοσειρές” καθώς το γκολ της νίκης πέτυχε στο 38′ ο Λαμπριανίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο Καλλίδης που ανετράπη απο τον Ντζομιάδη, ενώ σπουδαίο ρόλο στην μεγάλη νίκη του Ερμή έπαιξε και ο πολύπειρος Καραπάνος που σταμάτησε 3-4 καλές στιγμές του Εχίνου που είχαν ως κύριο εκφραστή τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Πάντως η ομάδα του Ερμή θα μπορούσε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη νίκη καθώς είχε πολλές φάσεις αλλά και δύο δοκάρια, αρχικά  στο 68′ με σουτ του Σογκάνι που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μολλά και στο 75′ με κεφαλιά του Τσάνι που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ερμή έφτασε τους 15 βαθμούς και πήρε πολύ σημαντική απόσταση απο την μάχη της παραμονής με άπαντες να στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη έξοδο στην Θαλασσιά πριν την διακοπή λόγω καρναβαλιού. Απο την άλλη στον Εχίνο αισιοδοξούν με τις επιστροφές των τραυματιών να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και πλέον κοιτούν τα ματς με ΑΕΞ την Κυριακή για το πρωτάθλημα και Άρη Αβάτου την Τετάρτη στην ρεβάνς του 6-0 για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαχαβιώλος με βοηθούς τους Τζεβελεκίδη και Καραλευθέρη.

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Γ. Αλεξιάδης): Καραπάνος, Καραμεταξάς(89′ Καρατζάς), Κοψαλίδης, Μεκερά, Λαμπριανίδης,Κουμουλίδης, Καρακάσης Τ(77′ Χουσείν), Σογκάνι, Μανολάρι, Τσάνι, Καλλίδης Ν.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Μολλά Χουσείν, Μπαρέ(74′ Καβάζ Μεμεταλή), Καδρή Αλτάν(40′ Κιοσέ), Οσμάν Κεχαγιά(88′ Καμπούρ Εμρέ), Ντζομιάδης, Μποασί, Κισά, Καδρή Χ., Χουσμέν Χαμδή, Χατζηχασάνογλου, Κάλφα

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it