Search

Οι τοπ σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από τις πρώτες δεκαπέντε αγωνιστικές! Ξεφεύγει στην κορυφή ο Δημήτρης Μπόζης!

Επτά στροφές απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και τα καλύτερα έρχονται!

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου οδηγεί την κούρσα, με την Δόξα Γρατινής να ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού. Έπονται Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται και η Ελπίδα Σαπών. Μια πεντάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρωταθλητή. Από εκεί και πέρα Δόξα Σώστη και Ορφέας Ξυλαγανής θα μονομαχήσουν για το τελευταίο εισιτήριο της εξάδας, ενώ συναρπαστική αναμένεται και η μάχη για την σωτηρία.

Πάμε ωστόσο να δούμε πώς διαμορφώνεται μέχρι στιγμής και ο πίνακας των σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης μετά τις πρώτες δεκαπέντε αγωνιστικές!

Αναλυτικά οι 9 πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος:

  1. Μπόζης (Δόξα Γρατινής) 14
  2. Ανδρίκου (Δόξα Σώστη) 9
  3. Κυριακόπουλος (Δόξα Γρατινής) 8
  4. Γιαννακιτσίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 8
  5. Πάτρικ Ογκουνσότο (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 8
  6. Χατζητουλούσης (ΠΑΟΚ Κοσμίου) 7
  7. Σεφκέτ Σελήμ (Δόξα Γρατινής) 7
  8. Βασιλακάκης (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων) 7
  9. Αντωνιάδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου/Δόξα Γρατινής) 7

Οι πρώτοι σκόρερ ανά ομάδα:

Δόξα Γρατινής: Μπόζης (14), ΠΑΟΚ Κοσμίου: Χατζητουλούσης (7), Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Γιαννακιτσίδης, Ογκουνσότο (8), Ελπίδα Σαπών: Αμέτ Ερκάν, Πάλι (6), Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Βασιλακάκης (7), Δόξα Σώστη: Ανδρίκου (9), Ορφέας Ξυλαγανής: Γεωργιάδης, Οσμάν Χασάν (4), Ορφέας Στρύμης: Μαυρόπουλος (3), Αναγέννηση Παγουρίων: Μουρατίδης (5), ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Χατζίδης (5), ΑΟ Μεσσούνης: Κισσούδης (5), Κομψάτος Πολυάνθου: Ροδουσάκης (5)

Υπενθυμίζουμε πως κάθε Σάββατο μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αγώνων της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέσα από το SportsAddict!

Share it