Search

Photos: 55κλικ απο το νικηφόρο πέρασμα του πρωτοπόρου Απόλλων Παραλιμνίου απο τους Προσκυνητές

Άργησε μια μέρα η νίκη του Απόλλωνα Παραλιμνίου που έφυγε νικητής απο το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, κερδίζοντας με 3-1 την Δόξα Προσκυητών, στο ματς που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων, και πλήθος προπονητών, παικτών και παραγόντων άλλων ομάδων η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και παρόλιγο να αιφνιδιάσει τους Σερραίους όμως ο Γουναρίδης έκανε διπλή μεγάλη επέμβαση στο 18′ στα σουτ των Σιχλιμοίρη και Πότση. Εν συνεχεία οι παίκτες του Απόλλωνα πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 27′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή ο Κουτζαβασίλης έπιασε το σουτ εντός περιοχής για το 0-1,

Μάλιστα η ομάδα των Σερρών κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο και με δεύτερο γκόλ, όταν στο 40′ ο Γαϊδαρτζής βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και απο θέση τετ-α-τετ κέρδισε τον Νικολίτσα για το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο όπως και στο πρώτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν την εστία του σταθερότατου Γουναρίδη, με τους έμπειρους φιλοξενούμενους να ελέγχουν πάντως τον ρυθμό του αγώνα καταφέρνοντας μάλιστα στο 69′ να κάνουν τρία τα τέρματα τους με εξαιρετική ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Μερεσιώτη που κρέμασε το Νικολίτσα για το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε η αξιόμαχη, και με αρκετές απουσίες και προβλήματα, Δόξα Προσκυνητών ήταν να μειώσει με τον Χρήστο Βάσκο στο 83′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Παστιάδη(Δράμας) και Διαμαντή(Έβρου).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Ν. Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης(82′ Παγώνης), Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Γιοδάσης(52′ Ζήνωνος), Τρίχας, Χακάν(52′ Βάσκος), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Δραγανίδης(76′ Γιαννακίδης), Μόσχος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Κουτζαβασίλης, Τάκας(82′ Τσαούσης), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λαβίδας, Ρούμπος(74′ Μεταλλίδης), Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(88′ Τσομαχασβίλι), Τάντιτς(63′ Φιλέντας)

Share it