Search

Photos: Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ανώτερη Ελπίς Σκουτάρεως η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Την ήττα με 3-0 από την καλύτερη Ελπίς Σκουτάρεως, γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Ζυγκερίδη στο 12′. Η Δόξα στην συνέχεια προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ του γρήγορου τέρματος που δέχτηκε, είχε κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ταταρίδη.

Η Ελπίδα ήταν εκείνη που ξεκίνησε και πάλι πιο συγκεντρωμένο και στο δεύτερο μέρος και με το τέρμα του Παπαβασιλείου στο 52′ κλείδωσε κατά ένα μεγάλο βαθμό την νίκη. Η Δόξα στο 60ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο ματς. Ο Ανδρέου έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου με του παίκτες του Νέου Σιδηροχωρίου να βγαίνουν στην αντεπίθεση τρεις εναντίον δύο.

Ο Κρασσώνης στην συνέχεια έγινε κάτοχος της μπάλας, βρίσκοντας με τη μια τον Στοΐνοβιτς, του οποίου το σουτ απόκρουσε ο Ταταρίδης, ενώ στην επαναφορά το νέο σουτ του Ανδρέου που ακολούθησε τη φάση, κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι είδαν τις προσπάθειες των Κόσιη, Κρασσώνη και Μουρατίδη, όλες με σουτ, να μην βρίσκουν στόχο, πριν ο Καπετάνος στο 85′, γράψει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης(89΄ Γρατζάκης), Δαγκούλης(78΄ Ταχματζίδης), Νικολαϊδης(69΄ Γεράκης), Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης(80΄ Καπετάνος)

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνάκης, Χατζηπαπάς, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Αλεξακούδης(58΄ Βλασταράς), Κούτρας(82΄ Μουρατίδης), Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Πανουριάς(61΄ Ανδρέου), Κρασώνης, Στοϊνοβιτς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it