Search

Λύγισε με πέναλτι στο φινάλε στο Οφρύνιο ο Άρης Αβάτου!

Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην φετινή χρονιά ο Άρης Αβάτου φτάνει στην πηγή όμως δεν πίνει νερό, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να είναι εξαιρετικός στο Οφρύνιο όμως ένα εύστοχο  χτύπημα πέναλτι του Δουμάνη στο 90′ στέρησε απο τον Άρη να φύγει με θετικό βαθμό γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 1-0 απο τον Αετό Ορφανού.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους με το σουτ του Τζαμπέγια στο 15′ να καταλήγει δίπλα απο το δοκάρι του Αμουτζάκη, με την ξανθιώτικη ομάδα να αντιδρά άμεσα όμως η κεφαλιά του Γκέκα στο 28′ βρήκε στοπ πάνω στον Τοπαλίδη, ενώ στο 43′ το σουτ του Λαζαρίδη πέρασε μόλις άουτ σε νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αετού μπήκε καλύτερα είχε την υπεροχή όμως δεν έβρισκε τον τρόπο να κερδίσει τον Αμουτζάκη που κρατούσε όρθιο τον Άρη Αβάτου. Όλα αυτά μέχρι το 90′ οπού ο διαιτητής Βουρνέλης απο την Μακεδονία καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Τζαμπέγια απο τον Ψεμματά, φάση που προκάλεσε την οργή του αμυντικού του Αβάτου που είδε την απευθείας κόκκινη για την αντίδραση του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Φώτης Δουμάνης που κέρδισε τον Αμουτζάκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0

Άμεση ανασύνταξη για τον Άρη Αβάτου που έχει μπροστά της ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με το Νέστο στην Χρυσούπολη ενώ ο Αετός Ορφανού που διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχει μπροστά της το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Κάμπατζης, Παυλίδης (72′ Μήττας), Μαυρομάτης, Σαββατιανός (63′ Σαλπιγγίδης), Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ. (90+5′ Ευκαρπίδης), Δουμάνης, Ρίντα (46′ Δούμπλατζης)

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος (90’′ Βασιλειάδης), Σαρηγιαννίδης, Τατσίδης, Λαζαρίδης (65′ Κουτίνης), Γκέκας, Ευθυμιάδης(85′ Κελεσιάδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it