Search

Η βολεϊμπολίστρια του Ερμογένη Ξάνθης Μαρία Δαλακούρα η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού!

Η όμορφη νεαρή ξανθιώτισσα βολεϊμπολίστρια του Ερμογένη Ξάνθης, Μαρία Δαλακούρα(με το νούμερο 13 στην φωτογραφία κάτω) θα είναι η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού Ξάνθης, όπως εκλέθηκε στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Πέρα απο την όμορφη μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης, στο βάθρο θα βρεθούν ως “πριγκίπισσες” η Αναστασία Ανανιάδου απο το Κλικίς και η Ναταλί Μικάλεφ απο την Ξάνθη.

Όπως αναφέρει στο σχετικό θέμα η εφημερίδα “Θράκη” η πρώτη απόπειρα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης να επιλέξει μέσα από μια μίνι οντισιόν την βασίλισσα του καρναβαλιού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε μια διαδικασία που κύλησε ομαλά.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνται από εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά εκείνη την ώρα με την αποσφράγιση των φακέλων, από  τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Πασχάλη Λύρατζη και το μέλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη – Σταυρούπολη, Νέα Εποχή» κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη. Την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιαίτερη…νότα στην διαδικασία έδωσε ο «πειρατής του Λευκού Πύργου» κ. Παναγιώτης Γεωργίου, για τον οποίο κατέστη σαφές ότι θα είναι ο βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης, σε δικό του άρμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμφάνισή του θα viagra without a doctor prescription usa κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι υποψήφιες παρουσιάσθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή μια προς μια και αφού έλεγαν δύο λόγια για τον εαυτό τους, τις ασχολίες και τα χόμπι τους, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ακόμη δυο ερωτήσεις. Τι γνωρίζουν για τον θεσμό του ξανθιώτικου καρναβαλιού; Και γιατί ήθελαν να γίνουν βασίλισσες του καρναβαλιού της Ξάνθης;

Share it