Search

Οι πέντε Θρακιώτες και οι υπόλοι έξι τιμωρημένοι της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και ούτε λίγο ούτε πολύ μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε μια απο τις πιο κρίσιμες αγωνστικές του πρωταθλήματος.

Απο πλευράς Θρακιωτών διπλή απουσία θα έχει ο Ορφέας Ξάνθης καθώς τόσο ο Βασίλης Καραγκιόζης όσο και ο Θόδωρος Τορομανίδης έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες, απο μια απουσία θα έχουν ΑΕΔ, Προσκυνητές και Σιδηροχώρι. Για την ομάδα του Διδυμοτείχου δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον ΑΟΚ ο Βασίλης Παντελίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα χάσει τα επόμενα δύο ματς της ομάδας του, απο το Σιδηροχώρι δεν θα αγωνιστεί ο Άγγελος Μαυράκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες και  χάνει το ματς με το Σκούταρι, ενώ τέλος ο Ραφαήλ Κελεσίδης δεν θα αγωνιστεί καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τον Άρη Αβάτου.

Απο πλευράς των αντιπάλων των ομάδων της Θράκης ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου ταξιδεύει στην Κομοτηνή χωρίς τον Μάλαμα Λιάρα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Αετός στο ματς με το Άβατο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σωκράτη Κωνσταντινίδη. Χωρίς τον Μανώλη Αλιατίδη θα παραταχθεί η Καβάλα στο Διδυμότειχο λόγω της αποβολής του στο ματς με το Σιδηροχώρι, ενώ ο Σπύρος Νικολίτσας της Ελπίδας Σκουτάρεως χάνει το ματς με το Σιδηροχώρι αλλά και το επόμενο καθώς συμπλήρωσε 7 κίτρινες για το Σκούταρι που δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Γεωργιάδη που εκτίει την αποβολή του στο ματς με το Άβατο πριν δύο αγωνιστικές.

Share it