Search

Σημαντικές εμπειρίες, ρεκόρ και μετάλλια των αθλητών της Ν.Ε.Ροδόπης σε Καβάλα και Λουξεμβούργο

Σημαντικές και χρήσιμες εμπειρίες αποκόμισε η αγωνιστική ομάδα της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης από τα δύο διεθνή  αγωνιστικά ραντεβού που συμμετείχε.

Το πρώτο ραντεβού, ήταν ο 1ος Διεθνής αγώνας «Απόστολος Παύλος» που διεξήχθη στην Καβάλα, το διήμερο 26 με 28 Ιανουαρίου. Οι 17 κολυμβητές και κολυμβήτριες της ΝΕΡΟ πραγματοποίησαν αρκετά ατομικά ρεκόρ, κατέκτησαν αρκετά μετάλλια καθώς και το δικαίωμα συμμετοχής τόσο στους χειμερινούς αγώνες όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες πρωταθλητές της κολύμβησης σε μια άψογη διοργάνωση των ομάδων ΟΘΑΚ και ΝΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Το δεύτερο ραντεβού πραγματοποιήθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα στους 20ουςΔιεθνείς αγώνες «EURO MEET 2018» στο Λουξεμβούργο, όπου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Έλληνες και ξένους κολυμβητές Ολυμπιακού και Παγκοσμίου επιπέδου και έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές που θα παραμείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη τους!

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της ευχάριστης διαμονής και όμορφης ξενάγησης των αθλητών της ΝΕΡΟ ήταν η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης κ. Εύη Λογαρά, την οποία και ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του Ομίλου, σε σχετική ανάρτηση στα social media του.

Share it