Search

Ο απολογισμός της 14ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 21 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου και 5 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Βιστωνίδα Κοπτερού και ΑΠΣ Πανθρακικός παραμένουν ακλόνητοι στην κορυφή της βαθμολογίας, Ένωση Ασωμάτων και Αετός Μίσχου που πέτυχαν σημαντικές νίκες, ακολουθούν, ενώ σπουδαία νίκη κατέκτησε και το Ατσάλι Αρχοντικών. Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής κατέκτησε η ΑΕ Κομοτηνής, το πρώτο τους τρίποντο πήραν οι Ελπίδες Κομοτηνής και ο Μύστακας είχε ρεπό.

ΑΟ Φαναρίου-Ένωση Ασωμάτων 1-4

Σημαντική, με βάση το όνομα του αντιπάλου, αλλά τελικά και εύκολη, ήταν η νίκη της Ένωσης Ασωμάτων κόντρα στο Φανάρι. Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν και προηγούνταν με 0-4, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μειώσουν στο τελικό 1-4. Για τους μπακαλιάρους σκόραρε ο Μποτρότσος, ενώ τα τέρματα της Ένωσης πέτυχαν οι Βολκάν Χασάν, Οζτζιάν Μεχμέτ, Χατζόγλου Σερδάρ και Παλτζί Μεχμέτ.

ΑΣ Αγιοχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-3

Μπορεί οι Πάνθηρες να προηγούνταν στο ημίχρονο με 0-2 χάρη στα δύο τέρματα του Παπαθέου, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και παραλίγο να πραγματοποιήσουν την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, κόβοντας βαθμούς από τους πράσινους. Το τρίτο γκολ του ΑΠΣ Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε ο Δελής.

Ηρακλής Σαπών-ΑΕ Κομοτηνής 0-3

Το πιο απρόσμενο αποτέλεσμα της αγωνιστικής, που όμως δείχνει και την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πέτυχε η νεανική ΑΕ Κομοτηνής. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 0-3 του Ηρακλή Σαπών και ανέβηκαν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Το 0-1 σημείωσε με κεφαλιά ο Φιλιππακόπουλος, ο Πάρης Παύλου με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Σαμί Χουσεΐν έγραψε το τελικό 0-3.

Αετός Μίσχου-Νέα Δόξα Υφαντών 2-0

Με 2-0 επικράτησε ο Αετός Μίσχου της Νέας Δόξας Υφαντών, στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, προσπερνώντας την στην βαθμολογία και ανεβαίνοντας στην 4η θέση. Ο Αετός όντας ανώτερος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης πήρε το προβάδισμα στο 15′ με το κοντινό πλασέ του Μουσταφά Ισμαήλ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 51ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια, σημείωσε το τελικό 2-0.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 0-3

Με το γκολ του Μανάβ Σερχάτ που του έδωσε το προβάδισμα και τα δύο τέρματα που ακολούθησαν από τον Χοτζάογλου Ιρφάν το Ατσάλι Αρχοντικών επικράτησε με 0-3 της Φιλίας Κομοτηνής.

Πόντος Κομοτηνής-Ελπίδες Κομοτηνής 0-3

Την πρώτη τους νίκη και τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Ελπίδες Κομοτηνής, που επικράτησαν με 0-3 του Πόντου Κομοτηνής, που δεν πραγματοποίησε και την καλύτερή του εμφάνιση μέσα στην σεζόν.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.

Ρεπό: ΑΟ Μύστακας

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 14 αγωνιστικές!

Share it