Search

Ισοπαλία για την Εθνική Νεών με Ουγγαρία με βασικούς τους Παπάζογλου, Μελιόπουλο και Ξενιτίδη!

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ουγγρική στο γήπεδο Ταύρου, ο οποίος ήταν ο πρώτος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη φάση elite του EURO 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, εκχωρώντας σε όλους τους διεθνείς τη δυνατότητα να αγωνιστούν σ’ ένα παιχνίδι με πολλές δοκιμές και λίγες καλές φάσεις. Σημαντικότερες ήταν το δοκάρι σε σουτ του Γιούση στο α’ ημίχρονο και η απόκρουση του Βάργκα στο 70ό λεπτό σε σουτ του Δημήτρουλα.

Βασικοί ξεκίνησαν για την Εθνική ο ξανθιώτης μέσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης,ο Εβρίτης αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Παπάζογλου αλλά και ο Ημαθιώτης μεσοαμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Μελιόπουλος

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Τάμπας, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Καμπετσής, Γιούσης, Αντζουλάς, Ξενιτίδης, Βοϊλής, Εμμανουηλίδης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Παπαδογιωργάκης, Γκαργκαλατζίδης, Αποστολάκης, Τριμμάτης, Χριστόπουλος, Νταλακούρας, Δημήτρουλας, Χατηστραβός, Λύρατζης, Ζωγραφάκης.

Ουγγαρία: Μπέσε (46’ Βάργκα), Κρεμπς, Μπερντό (46’ Τάκας), Σίντλερ (79’ Ζβικ), Τίφενμπαχ (59’ Λούστικ), Κούντρακ (46’ Λάκατος), Μάγερ (46’ Ζουοντόφσκι), Κίλιτι (79’ Τάρνοζι), Σον (59’ Σόνκα), Σάφερ (59’ Μπέβαρντι), Στογιάτσοβιτς (46’ Πάλινσαρ).

Share it