Search

Πάνοπλες για το ιστορικό αντάμωμα Ορφέας και Ασπίδα Ξάνθης! Οι αποστολές των δύο μονομάχων του Κυπέλλου Ξάνθης

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του θεσμού, Ασπίδα και Ορφέας Ξάνθης στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στης 15:30 στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Τα δύο ιστορικότερα σωματεία  της Ξάνθης αναμετρώνται στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των ημιτελικών, με τον Ορφέα αναμφισβήτητα να είναι το φαβορί όμως η Ασπίδα έχει το ειδικό βάρος να αποτελέσει έναν ισχυρό αντίπαλο, άλλωστε μιλάμε για της δύο μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του νομού.

Ο Χρήστος Σαμαράς ενόψει του αγώνα θα έχει 20 παίκτες μαζί του, με την τελική 18αδα να βγαίνει στην σέντρα του αγώνα. Την αποστολή της Ασπίδας απαρτίζουν οι: Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Νικολούδης, Κοντομιχάλης, Σαμαράς Ανδ, Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης,  Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς, Δογανίδης, Κατσής, Σάββογλου, Τζαρτάκης, Παπαδόπουλος, Ζώτος, Πεντεζίδης, Κούπας, Ντουμπάν. Γελαδάρης και Χριστοφορίδης

Ενώ απο την άλλη ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει την χαρά να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Μάλιστα μετά απο καιρό θα βρίσκεται σε αποστολή και ο Θόδωρος Αθανασίου που επιστρέφει απο τραυματισμό. Την αποστολή του Ορφέα απαρτίζουν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μυγγίδης, Χατζηπαππάς, Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Μουμίνογλου, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ και Ξαντινίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα και Αγγελακόπουλο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Κοτινούδης.

Share it