Search

Δυνατό ξεκίνημα με πρωτιά στο μίτινγκ του Βαλ Ντε Ρέιγ για την Παπαχρήστου!

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε φροντίσει να δείξει την καλή αγωνιστική της κατάσταση στο ντεμπούτο της στη σεζόν, στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά όταν σημείωσε 6,29 μ. στο μήκος. Στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Βαλ ντε Ρέιγ επιβεβαίωσε την παραπάνω εκτίμηση και έδειξε πως και αυτό το χειμώνα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 14,25 μ., επίδοση που είναι η δεύτερη φέτος στον κόσμο, και είχε ακόμη άλμα στα 14,24 μ., ενώ “προσγειώθηκε” δύο φορές στα 13,99 μ., με τη δεύτερη μάλιστα να πατάει πολύ πίσω από τη βαλβίδα. “Είμαι πολύ καλά και ικανοποιημένη από την παρουσία μου. Συνεχίζω την προσπάθεια μου με αποκορύφωμα τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, διοργάνωση για την οποία ετοιμάζομαι από την αρχή της σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη στην προπόνηση που κάνω, η κορύφωση θα έρθει στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα και πιστεύω πως αν είμαι υγιής τότε όλα θα πάνε καλά”, είπε η Παπαχρήστου που έχει κάθε λόγο να νιώθει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Η “χάλκινη” πέρυσι στο Βελιγράδι, αλλά και πριν δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, θα κάνει τον επόμενο αγώνα της, στη Μαδρίτη (8/2). Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τη χειμερινή περίοδο με επίδοση καλύτερη από αυτή με την οποία ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά, δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Photo Credit: Eurokinissi Sports

Share it