Search

Αντέχει στο ημίχρονο η Αταλάντα

Ημέρα με πλούσιο πρόγραμμα η σημερινή σε όλη την Ευρώπη, καθώς υπάρχει δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στα Κύπελλα αρκετών χωρών. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις σε Αγγλία, Ιταλία και Πορτογαλία, όπως επίσης και η δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών όμως, μην ξεχνάτε, ότι στοBetarades.gr, μπορείτε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν, μέσω της Livescore ΟΠΑΠ υπηρεσίας μας.

Χ ημίχρονο στο Μπέργκαμο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Αταλάντα – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Γιούβε. Η Αταλάντα είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει τη «Μεγάλη Κυρία», έχει φιλοδοξίες στη διοργάνωση, αφού μέσω του πρωταθλήματος ενδέχεται να μην καταφέρει πολλά (8η). Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όλες ήρθαν εκτός έδρας, οι δύο πρώτες κόντρα σε Νάπολι (1-2) και Ρόμα (1-2)! Σήμερα υποδέχονται την παντοδύναμη Γιουβέντους, που είναι δεύτερη στη Serie A, μόλις στο -1 απ’ τη Νάπολι, έχει μπει στο 2018 με 4/4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με επιμέρους σκορ 6-0. Θεωρούμε ότι η αξιόμαχη Αταλάντα μπορεί να κρατήσει μέχρι το ημίχρονο, ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο.

Προβάδισμα στην Ντέρμπι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μίλγουολ – Ντέρμπι, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.95. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες και δυναμική. Η Ντέρμπι είναι 2η με 53 πόντους, στο +2 απ’ την Κάρντιφ και στο -12 απ’ την πρωτοπόρο Γουλβς, «τρέχει» αήττητο σερί 9 αγωνιστικών (6-3-0), σήμερα πηγαίνει στην έδρα της 15ης Μίλγουολ, που δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ και μοιάζει να έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Αήττητη η Μίλγουολ στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2-2-0), όπου είχε επιμέρους σκορ 11-7, γενικά δέχεται εύκολα το γκολ. Είναι δύσκολη έξοδος για την Ντέρμπι, αλλά θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει το διπλό, επιλέγουμε 2 DNB.

Κερδίζει η Εστορίλ

Πάμε στην αναμέτρηση Εστορίλ – Τοντέλα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10. Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ Πορτογαλίας, κυρίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή. Στην τελευταία θέση η Εστορίλ, μετράει μόλις 12 πόντους, είναι μόλις στο -2 απ’ τη γραμμή σωτηρίας, μετράει ένα και δύο ματς λιγότερα απ’ τους ανταγωνιστές της, με νίκη σήμερα θα «ξεκολλήσει» απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σημερινό ματς είναι στα μέτρα της, η Τοντέλα δεν είναι κάποιο… μεγαθήριο εκτός έδρας, έρχεται από τέσσερις ήττες στις τελευταίες εφτά εξόδους της. Επιλέγουμε άσσο.

Άσσος για Άλμπα Βερολίνου

Περνάμε στο Γιούροκαπ και την αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Γκραν Κανάρια, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00. Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του TOP 16 της διοργάνωσης, με τους Γερμανούς να βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Η Άλμπα έχει ρεκόρ 1-3 και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης, στο πίσω μέρος του μυαλού της είναι και η διαφορά των 19 πόντων του πρώτου αγώνα με την Γκραν Κανάρια (100-81 για τους Ισπανούς). Αν η Γκραν Κανάρια νικήσει σήμερα θα προκριθεί οριστικά, αν ηττηθεί με μια λογική διαφορά μικρότερη από τους 19 πόντους τότε θα οριστικοποιήσει την πρόκρισή της με νίκη επί της αδιάφορης Νταρουσάφακα στον αγώνα του Λας Πάλμας για την τελευταία αγωνιστική. Θα πάμε με την Άλμπα που «καίγεται» για τη νίκη ενώ η Γκραν Κανάρια ενδέχεται να βολευτεί και με μια ήττα με μικρή διαφορά.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it