Search

Photos:Σε κλίμα συγκίνησης με τρεις βραβεύσεις η κοπή της βασιλόπιτας των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης!

Στην αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννης Δαλακούρας, το μέλος της Ένωσης Αντώνης Κουτσουρλής αλλά και σύσσωμων των διαιτητών της Ένωσης.

Η φετινή εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα έντονα συγκινισιακά φορτισμένη μια και τιμήθηκαν δύο πρώην διαιτητές με σπουδαίο παρελθόν τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός αυτού, μια και τιμήθηκαν ο Γιώργος Πατυνιώτης που κρέμασε την σφυρίχτρα του 29χρόνια μετά το 1988 που ονομάστηκε διαιτητής με την βράβευση να κάνει το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημήτρης Σάββογλου.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η συγκίνηση στην βράβευση του Γιώργου Καμαράκη, ενός μαχητή της ζωής, διαιτητής απο το 2002 μέχρι και το 2011 οπού διαγνώστηκε με λευχαιμία ωστόσο όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά πάλεψε και νίκησε, και η νίκη του ήταν τόσο θριαμβευτική που ο Γιώργος δεν έφυγε όχι μόνο απο το ποδόσφαιρο αλλά και απο την αγαπημένη του διαιτησία. Η συγκίνηση ήταν τόσο έντονη που κατά την διάρκεια της προσφώνησης της βράβευσης το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και εκτελών χρέη οικοδεσπότη Βέργος Χαλβατζής δεν έκρυψε την συγκίνηση του, όπως και ο Πρόεδρος της Ένωσης όταν κλήθηκε να πει δύο λόγια και να του παραδώσει μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου απο τον σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης “Η Αγάπη”. Την βράβευση στον Γιώργο Καμαράκη έκανε ο κουμπάρος και αδερφικός του φίλος, και διαιτητής,  Θανάσης Βασίλας.

Παράλληλα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης τίμησε και την πρώην Γραμματέα της Ένωσης, Βούλα Ελευθεράκη που απο το 1999 και μέχρι πρότινος προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Ένωση, που λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία των δύο πλευρών. Την βράβευση στην Βούλα Ελευθεράκη έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και Γεννικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας, ενώ την ανθοδέσμη προσέφερε ο Αντώνης Κουτσουρλής.

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο “πατριάρχης” της ξανθιώτικης διαιτησίας και Παρατηρητής Super League Θανάσης Βέλλιος. Το φλουρί στην μεγάλη πίτα έτυχε ο καλόσ συνάδελφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, ενώ το φλουρί στους διαιτητές έτυχε ο ταλαντούχος ρέφερι Γιώργος Δρακίδης που κέρδισε ένα ρολόι. Στο φινάλε της εκδήλωσης η Επιτροπή καλωσόρισε στην Ένωση τον Ενγκίν Κιγιτζή. Ενώ στις ευχάριστες εκπλήξεις και η παρουσία του πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Χρήστου Γκράνα, ενώ το παρών πέρα απο τους αξιολογημένους διαιτητές της Ένωσης έδωσαν και τα μέλη της νέας σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Δείτε στιγμές απο την κοπή της πίτας και της βραβεύσεις μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it