Search

13+1 tips από την κοπή Βασιλόπιτας της ΕΠΣ Θράκης!

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την ευγενική και μεγάλη χορηγία του ξενοδοχείου Chris and Eve, η ΕΠΣ Θράκης πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας!

Η βραδιά περιελάμβανε ομιλίες, βραβεύσεις, κληρώσεις, αλλά και γεύμα και φαγοπότι, πάντα υπό το βλέμμα πολλών επίσημων προσώπων από τον χώρο του ποδοσφαίρου, των αρχών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ομάδων της Ένωσης και των ΜΜΕ. Πάμε να δούμε 13+1 tips από την βραδιά, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε και 55 στιγμιότυπά της!

  • Κεντρικό και σπουδαιότερο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κύριος Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος δήλωσε πως θα παραμείνει κοντά και θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

  • Στους καλεσμένους του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, κύριου Μάνου Γαβριηλίδη και του συμβουλίου της ΕΠΣ Θράκης, αρκετοί πρόεδροι ενώσεων, εκ των οποίων άλλοι παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και άλλοι εκπροσωπήθηκαν. Συγκεκριμένα το παρόν έδωσαν: ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, κύριος Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ταμείας της ΕΠΟ, κύριος Περικλής Λασκαράκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κύριος Θωμάς Καρτσάκλας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κύριος Μιχαήλ Παπαδόπουλος και το μέλος Γεώργιος Σουφλέρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, κύριος Νικόλαος Ντάσιος και ο εκπρόσωπος τύπου της ίδιας ΕΠΣ, κύριος Νικόλαος Κολόνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, κύριος Λαζαρίδης και ο ταμείας της, κύριος Λυθυρόπουλος.
  • Φυσικά παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κύριος Γιώργος Πανίδης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Κούτρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, κύριος Χρήστος Καραβασίλης και ο αντιπρόσωπος της ίδιας ΕΠΣ, κύριος Θεόδωρος Μπίκος, όπως επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης, κύριος Άρης Πιαλόγλου.
  • Ακόμη στην δεξίωση βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής της 21ης ΤΘΤ Ταξίαρχος, κύριος Λάζαρος Καμπουρίδης, ο Διευθυντής της 29ης ΤΠ Ταξίαρχος, κύριος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, κύριος Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Α Αστυνομικός Υποδ/ντής Ροδόπης, κύριος Κων/νος Σουλιώτης, ο Β Αστυνομικός Υποδ/ντής Ροδόπης, κύριος Λάμπρος Τσιάρας, ο βουλευτής της Ροδόπης, κύριος Ιλχάν Αχμέτ, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ροδόπης κυρίου Αϊχάν Καραγιουσούφ, κύριος Χουσεΐν Χουσεΐν, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής, κύριος Εμμανουήλ Ταπατζάς και ο Δήμαρχος του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, κύριος Ιωάννης Σταυρίδης.
  • Μετά τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης και του προέδρου της ΕΠΟ, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος στην συνέχεια ευχήθηκε καλή δύναμη στο κύριο Γαβριηλίδη, τονίζοντας πως μέσα από το ποδόσφαιρο οι νέοι θα πρέπει να αποκτούν το κατάλληλο ήθος.
  • Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ΕΠΣ Θράκης!
  • Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της βραδιάς. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν βραβεία, στην περσινή πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, απονομή που έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΟΚ Κοσμίου, την περσινή πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας, Μεσσούνη και τους περσινούς πρώτες σκόρερ της Α’ και της Β’ κατηγορίας. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Α’ κατηγορίας, Αμέτ Ερκάν, παρέλαβε ο Δεβλέτογλου Μπουλέντ, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, ενώ το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Β’ κατηγορίας, που απονεμήθηκε στον Καρα Νιτάντ Μποέρ, παίκτη του ΑΠΣ Δοκού, απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου.
  • Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η επιβράβευση του ΠΑΟΚ Κοσμίου και με το Κύπελλο Ήθους, με τους ασπρόμαυρους να μην έχουν τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, για περισσότερους από 50 αγώνες! Τον τίτλο απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Γιαπρακτσής!

  • Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον κύριο Κωνσταντίνο Τσαμπλή για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης.

  • Επίσης, για πρώτη φορά, απονεμήθηκαν βραβεία σε ποδοσφαιριστές που κατά την σεζόν 2016-2017, ήταν μαθητές ή πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αρκετοί ήταν εκείνοι που βραβεύτηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, με τα βραβεία τους να τα παραλαμβάνουν εκπρόσωποι των ομάδων τους. Στους παρόντες o Νίκος Δεληγκιόζης που αγωνίζεται στην ΑΕ Κομοτηνής, αλλά και οι Γιάννης Θεοδωρίδης και Βασίλης Κελεσίδης, που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ έπαινο παρέδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης.

 

 

  • Στην συνέχεια ακολούθησαν οι…καθιερωμένες πλέον κληρώσεις, που είχαν τέσσερις νικητές. Συγκεκριμένα ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ένωση Ασωμάτων κέρδισαν από μία δωρεάν διαιτησία, ενώ Δόξα Σώστη και ΑΠΣ Πανθρακικός από 100€.
  • Πέραν των παραπάνω τυχερών όμως, σε όλες τις ομάδες, δωρίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου.
  • Η βραδιά συνεχίστηκε και έκλεισε με τραγούδια από τον κύριο Γιάννη Τζατζανά και την σύζυγό του, κυρία Δήμητρα Πάσχου-Τζατζανά.

Extra tip: Από ότι ακούστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος Ευάγγελος Γραμμένος ετοιμάζει μία έκπληξη, όσον αφορά την ΕΠΣ Θράκης, εξελίξεις και νέα από την οποία θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες!

Και πάλι συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θράκης για την άψογη διοργάνωση της ωραίας αυτής εκδήλωσης, στην οποία το παρόν έδωσε φυσικά και το SportsAddict, το μεγαλύτερο αθλητικό site της Θράκης!

Share it