Search

Με δύο Ξανθιώτικα γκολ και τρεις ασίστ θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής ο Κεραυνός Πέρνης!(+pics)

Έχοντας τρεις ξανθιώτες στην βασική ενδεκάδα, και άλλους τρεις να έρχονται απο τον πάγκ, συν τρεις παίκτες με παρελθόν στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ ο Κεραυνός Πέρνης θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Καβάλας κερδίζοντας με 4-0 την ΑΕΚ Καβάλας.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά ήταν εντυπωσιακή και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης απο τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, φτάνοντας σε μια σπουδαίας σημασίας νίκη που τον φέρνει στο +4 απο τους διώκτες του στην μάχη του τίτλου στην ΕΠΣ Καβάλας.

Τα πρώτα δύο τέρματα ήρθαν με ξανθιώτικες ασίστ, με τον Γιάννη Μπουλγκούρα στο 25 και στο 49′ να “σερβίρει” στους Μαχαιρούδη και Χαλπέτη την ευκαιρία να σκοράρουν και αυτοί δεν αστόχησαν δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Κεραυνό στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πέρνη. Το 3-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με εκτέλεση φάουλ του Ξανθιώτη αρχηγού του Κεραυνού Αλήογλου Μπαρή στο 52′, ενώ στο 62′ μετά απο ξανθιώτικο συνδυασμό με τον Αλήογλου να πασάρει και τον Γιώργο Κριεζή τρία λεπτά μετά την είσοδο του να εκτελεί διαμορφώθηκε το 4-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Ξανθιώτες της Πέρνης που αγωνίστηκαν είναι οι Γεωργούσης, Μπουλγκούρας, Δεσύλλας, Σουκρήογλου, Αλήογλου και Κριεζής, ενώ τα πρώην μέλη των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ είναι οι Προύντζος, Παπαστεργίου και Τζιβανόπουλος.

Κεραυνός Πέρνης: Γεωργούσης, Προύντζος, Μπουλγούρας, Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Παπαστεργίου, Τζιβανόπουλος (64` Δεσύλλας), Μπαμπατζάνης, Μαχαιρούδης (80` Σουκρήογλου), Αλήογλου (75` Μπουτζούρογλου), Χαλπέτης (59` Κριεζής).

Photos Credit: Τάσος Πατσίδης, proininews.gr

Share it