Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση και ο πανηγυρισμός των παικτών της Ξάνθης στο πρώτο γκολ!

Βρισκόμαστε στο 57′ της αναμέτρησης στα Πηγάδια και ο Πάμπλο Ντε Λούκας με ένα δυνατό αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για την ισοφάριση και την αντεπίθεση της Ξάνθης για την μεγάλη νίκη των Θρακιώτων.

Εκείνο όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που έσπευσαν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας με τον Ντε Λούκας να καλεί τον Γέντρισεκ και τους υπόλοιπους να κάνουν τον γνωστό πανηγυρισμό με το κούνημα των δύο χεριών σαν να κρατάνε στην αγκαλιά τους ένα μωρό, θέλοντας με αυτό τον τροπό να αφιερώσει το γκολ στον Σλοβάκο φορ που απέκτησε και  δεύτερο παιδάκι(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Γέντρισεκ κυνήγησε και ο ίδιος ένα τέρμα, όμως τόσο ο Επασί όσο και η ατυχία του στάθηκαν εμπόδιο για να σκοράρει, με τον Σλοβάκο πάντως να παίρνει με μεγάλη χαρά το δώρο των συμπαικτών του. Σκηνή που δείχνει το καλό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Ξάνθης που όσο κερδίζει και ειδκά με αυτό τον τρόπο αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Share it