Search

Έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου ο Ιπποκράτης που “άλωσε” τις Φέρες! (photos)

Το παιχνίδι της Θράκης Φερών, όπως και του Εθνικού στις Καστανιές με τον Άρδα, συγκέντρωναν τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού του Έβρου, καθώς σε αμφότερα υπήρχαν πιθανότητες ώστε να πραγματοποιηθεί κάποια μίνι έκπληξη. Στο ένα απ’ αυτά, το ματς της πρωτοπόρου Θράκης με τον Ιπποκράτη στις Φέρες, υλοποιήθηκε η έκπληξη με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης απ’ το γήπεδο (1-2) και τους γηπεδούχους να γεύονται την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Ιπποκράτης των αρκετών απουσιών ήταν καλός στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας επιθετικά τους γηπεδούχους. Βέβαια η Θράκη κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές χωρίς πάντως να ανησυχήσει έντονα τον Στεφανίδη. Αντίθετα, ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που έφτασε πρώτος πάρα πολύ κοντά στο γκολ με στημένη μπάλα, αλλά η μπάλα απ’ την προσπάθεια του Καρασερίδη βρήκε στο δοκάρι. Ο τελευταίος πάντως βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η Θράκη ισοφάρισε άμεσα επίσης με στημένη μπάλα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Οι περισσότεροι περίμεναν μια δυναμική είσοδο της Θράκης στο δεύτερο μέρος, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, με τον Ιπποκράτη μάλιστα να ξαναπαίρνει το προβάδισμα με τον Πυλούδη στο 57′. Ο Τάκης Λαμπίδης ανακάτεψε την τράπουλα, προσπαθώντας να δώσει ώθηση και επιθετική πνοή στην ομάδα του, οι οποία χώλαινε στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Ιπποκράτη να αμύνεται σωστά κλείνοντας τις διόδους προς την εστία του Στεφανίδη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε κάποιες φάσεις ήταν άστοχοι και σε άλλες ο Στεφανίδης τους αρνήθηκε το γκολ. Ο Ιπποκράτης απ’ την πλευρά του, είχε και αυτός τη στιγμή του, ώστε να τελειώσει το ματς δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα

Α Ημίχρονο

9′ Ο Αντωνιάδης απέναντι απ’ τον Στεφανίδη καθυστερεί, πηγαίνει πλάγια, με συνέπεια να περάσει ανεκμετάλλευτει η καλή στιγμή για τη Θράκη.

14′ Σουτ του Τσιπλάκη έξω απ’ την περιοχή, πάνω απ’ τα δοκάρια.

17′ Κεφαλιά του Τσιπλάκη από κόρνερ περνά ψηλά άουτ.

27′ Σουτ του Σιδηρόπουλου μέσα απ’ την περιοχή, φεύγει έξω.

30′ Δοκάρι για τον Ιπποκράτη από κεφαλιά του Καρασερίδη μετά από καλό στημένο (φάουλ) του Πυλούδη.

34′ Σουτ του Πολίδη έξω απ’ την περιοχή, αδύναμο, βρίσκει σε σώματα.

40′ ΓΚΟΛ για τον Ιπποκράτη! Ο Καρασερίδης με εκτέλεσε φάουλ απ’ τη γραμμή του πλαγίου, πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα, αιφνιδιάζοντας τον Γκαϊδαρτζάκη!

43′ ΓΚΟΛ για τη Θράκη Φερών! Άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους με τον προωθημένο Γκάκιο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Β Ημίχρονο

49′ Σουτ του Μπόρα με το αριστερό μέσα απ’ την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανίδης.

57′ Γκολ για τον Ιπποκράτη! Ο Πυλούδης γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή της Θράκης και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 1-2 για τον Ιπποκράτη.

66′ Σουτ του Τσιπλάκη έξω απ’ την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Στεφανίδης.

73′ Σουτ του ντόλα έξω απ’ την περιοχή, κοντράρει σε σώματα.

76′ Φάουλ του Ντόλα από μακριά, μαζεύει ο Στεφανίδης.

77′ Ο Παπαδόπουλος από θέση τετ-α-τετ νικιέται απ’ τον Γκαϊδαρτζάκη.

80′ Ο Μπόρας απ’ την μικρή περιοχή δεν βρίκσει την μπάλα, με τον Μπακιρτζόπουλο στην επαναφορά να σουτάρει εκτός εστίας.

85′ Ο Παγωνίδης δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε από σέντρα του Μαυρομάτη.

87′ Σουτ του Ιακωβίδη μέσα απ’ την περιοχή περνάει άουτ.

89′ Ακόμη μία σέντρα απ’ τα αριστερά για τη Θράκη Φερών. Αποδέκτης ο Βάρναλης που με μονοκόματο σουτ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Στεφανίδη.

90+ Ο Γκάκιος διεκδικεί την μπάλα μαζί με τον τερματοφύλακα του Ιπποκράτη, καταφέρνει να γυρίσει παράλληλα, αλλά ο έτερος σέντερ μπακ, ο Βάρναλης δεν προλαβαίνει με προβολή, με τον Μπαρμπαγιάννη να τον προλαβαίνει.

90+ Βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα η Θράκη Φερών, με τον δεύτερο βοηθό, τον Ναζιρόπουλο να υποδεικνύει -μάλλον ορθώς- τον Μπακιρτζόπουλο σε θέση offside.

Θράκη Φερών (Λαμπίδης): Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας, Μαυρομάτης,  Βάρναλης, Γκάκιος, Ντόλας, Αντωνιάδης (60′ Κολγκέκα), Πολίδης (70′ Ιακωβίδης), Παγωνίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (67′ Σιδηρόπουλος Α.), Τσιπλάκης (80′ Μπακιρτζόπουλος).

Α.Ο. Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Λαζαρίδης, Τσαλγκίδης, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Καρασερίδης (70′ Νενόγλου/79′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Στεφανίδης Κ., Γαλανός, Πυλούδης (80′ Κοτζαμάνης), Στεφανίδης Η.

Διαιτητές:  Ουζουνίδης, Βασιλόπουλος, Ναζιρόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it