Search

Photos: Προσπάθησε αλλά ηττήθηκε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από τον ανώτερο ΑΟΚ!

Την ήττα με 0-2 από τον ΑΟ Καβάλας γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΘνικής!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έλεγχαν τον ρυθμό του ματς και κατάφεραν να φτάσουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-2. Η Δόξα που στα πρώτα 45′ δεν είχε κλασσική ευκαιρία, ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στο 48′ με τον Μαυράκη. Στην συνέχεια αν και η τύχη, στο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 54′, αλλά και οι συγκυρίες, αφού η Καβάλα από το 64′ και έπειτα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ευνόησαν το Νέο Σιδηροχώρι, η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς παρ’όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε για ακόμη ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας ουραγός της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 9′ με το σουτ του Πάλλα που έφυγε άουτ. Στο 21′ ο Βαλαβανόπουλος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το γυριστό σουτ του Αδαμάκη έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Ο ΑΟΚ στο 27′ απέκτησε το προβάδισμα, όταν μετά την σέντρα του Γιαλαμούδη, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, με τον Βαλαβανόπουλο από κοντά να γράφει το 0-1. Στο 34′ μετά από ωραία ανάπτυξη των Καβαλιωτών, ο Βαλαβανόπουλος από σκόρερ έγινε δημιουργός, σερβίροντας το τέρμα στον Ξόμπλιο, που με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2.

Η Δόξα που στο πρώτο μέρος απείλησε μόνο στο 39′ με το σουτ του Πανουργιά που κατέληξε άουτ, ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο 48′, όταν από μπαλιά του Ανυφαντάκη, το τελείωμα του Μαυράκη μέσα από την περιοχή, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Διμιζά. Στο 54′ το σουτ του Ψάλτη για τους φιλοξενούμενους τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην αντεπίθεση για τους γηπεδούχους το σουτ του Μαυράκη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ. Στο 64′ οι αργοναύτες έμειναν με 10, λόγω της αποβολής του Αλιατίδη με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 80′ στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς, ο Μαυράκης που βρέθηκε τετατέτ, πλάσαρε πέφτοντας, τον Διμιζά που είχε πραγματοποιήσει έξοδο και είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Τσακίρη από τον σύνδεσμο Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Παρασκευόπουλος (70′ Κόσιης), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς Λ., Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Πανουργιάς (60′ Μουρατίδης).

ΑΟ Καβάλας (Ανυφαντάκης): Διμιζάς, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεργιανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος (60′ Θωμαΐδης), Αδαμάκης (68′ Σέχου), Πάλλας (76′ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος (83′ Χατζηκυριακού).

Share it