Search

Η ανασκόπηση του Αετού Τοξοτών και …«Το ποτήρι ξεχείλισε και ο κόμπος έφτασε στο χτένι» για την διαιτησία!

Ανακοίνωση-ανασκόπηση του πρώτου γύρου εξέδωσε ο Αετός Τοξοτών, μόνο που δεν στάθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά κυρίως στα κακώς κείμενα που συνέβησαν όπως κρίνου οι ίδιοι με πολλά παράπονα για διαιτησίες που έτυχε η ομάδα στα παιχνίδια της Β1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Τοξοτών αναφέρει:

Το ποτήρι ξεχείλισε και ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αξιότιμοι Κύριοι της Ε.Π.Σ. και αγαπητοί φίλαθλοι του δύσμοιρου ποδοσφαίρου μας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση-αναδρομή στη πορεία της ομάδας ας τη φετινή χρονιά και στα συμβάντα που έλαβαν χώρα στους αγώνες αυτής. Οπλιστειτε λοιπόν μυ υπομονή.. Ξεκινήσαμε λοιπόν τη χρονιά γεμάτοι μεράκι, όραμα, φαντασία, πάθος και θέληση για διάκριση. Οι σκιές του παρελθόντος πέρασαν στο χρονοντούλαπο και μια παρεα ανθρώπων που στη πορεία έγινε οικογένεια άρχισαν να πολεμούν τίμια και αγνά για να γίνουμε οι καλύτεροι πρεσβευτές του αθλητισμού και των αξιών αυτού. Υπολογίσαμε όμως χωρίς το ξενοδόχο.. Υπολογίσαμε χωρίς να λάβουμε υπόψιν μας τις προθεσεις-διαθέσεις. Και αναφερόμαστε φυσικά στους αξιοτιμους Κ.Κ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ.. Οι άνθρωποι αυτοί δε σέβονται σε καμία των περιπτώσεων τον ιδρώτα, το κόπο και ρε προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.. Τα παραδείγματα πολλά.. πάρα πολλά…αν αναφερθούμε σε όλα θα χρειαστούμε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για τη παράθεση τους .

Ενδεικτικά χάσαμε παιχνίδι με δύο πέναλτι εις βάρος μας από το 85 και μετά..πειθαρχικός έλεγχος ανύπαρκτος.. χαμένοι βαθμοί από ανύπαρκτα οφσάιντ και πολλά πολλά άλλα… Δικαιολογημένα θα σκεφτείτε τι μας ζαλιζετε με τέτοια πράγματα ρε παιδιά… Σας ζητούμε λίγη ακόμη υπομονή..τώρα αρχίζει το καλό. Σε δέκα ολόκληρες αγωνιστικές λοιπόν η ομάδα μας δεν κέρδισε Ούτε ένα ευλογημένο πέναλτι. Μα ούτε ένα. Ξεχάσαμε Πως είναι. Οι αντίπαλοι μας στα μεταξύ μας παιχνίδια είχαν πληθώρα από αυτά. Αποκορύφωμα το πέναλτι εφεύρεση του κυρίου Κοτινουδη στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στη φιλόδοξη και συμπαθέστατη Δόξα Μυρωδατου.

Ενώ λοιπόν ανατρέψαμε το εις βάρος μας 0- 1 του ημιχρόνου ήρθε ο εφευρέτης κύριος Κοτινουδης στο 90 και ας στέρησε δύο υπερπολυτιμους βαθμούς. Σε ερώτηση μας γιατί καταλόγισε τέτοιο πέναλτι η αποστομωτική του απάντηση ηταν: Έχω δώσει και χειρότερα. Από εκείνη τη μέρα άρχισαν να βαράνε καμπάνες. Τα όποια λάθη στα επόμενα παιχνίδια υπερκαλυφθηκαν από την εξαιρετική απόδοση της ομάδας.. Το γεγονός αυτό μας έκανε να επαναπαυθουμε. Αλλαξε το τοπιο ειπαμε. Ισονομια είπαμε. 50-50 είπαμε. Πόσο λάθος κάναμε τελικά. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ήδη παραγεμισμενο ποτήρι ήταν η διαιτησία του ΚΚ Γκαιτατζη στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο την αξιόμαχο και εξίσου συμπαθή ομάδα της Σμινθης. Σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ σε ένα γήπεδο βούρκο και καρμανιόλα η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0..αντιδράσαμε ισοφαρισαμε παλέψαμε. Στο 92 λεπτο όμως συνεβη κατι όχι και τοσο σπανιο για εμάς. Αμυντικός της Σμινθης με εκπληκτική λαβή πάλης ανατρέπει εντός της μικρής περιοχής παίκτη της ομάδας μας. Πέναλτι είπαμε. Επιτέλους σκεφτήκαμε. Θα ανταμειφθούν οι κόποι των παιδιών. Κάποιος άλλος όμως είχε αντίθετη γνώμη. Δεν είδε είπε. Δεν άκουσε είπε. Πως θα φύγουμε από εδώ είπε. Το αποτέλεσμα γνωστό άλλοι δύο υπερπολυτιμοι βαθμοί κλεμμένοι.

Φτάνει. Έλεος. Νισάφι. Ντροπή. Αίσχος. Μετά λοιπόν από όλα αυτά δηλώνουμε υπεύθυνα σε όλους άρχοντες παράγοντες φιλάθλους ότι από εδώ και στο εξής δε πρόκειται να ανεχτούμε και δε θα αφήσουμε κανέναν να ληστεύει τη προσπάθεια το κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Ανθρώπων που αφήνουν τις δουλειές και τις οικογένειές τους για να εκπροσωπήσουν το τόπο τους και τα ιδεώδη του αθλητισμού. Είναι αμαρτία κύριοι να βλέπεις παιδιά 16 χρόνων να κλαίνε επειδή κάποιοι συνεχώς ληστεύουν το κόπο και τα όνειρα τους. Μετά απ όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι η εξαίρεση των ΚΚ Κοτινουδη και Γκαιτατζη οι τα παιχνίδια μας είναι επιβεβλημένη. Οτιδήποτε άλλο συνιστά σκάνδαλο. ΥΓ: Δεν θα ανεχτούμε παρόμοιες διαιτητικές συμπεριφορές και αποφάσεις στο μέλλον.

ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΙΛΉ. ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΜΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ

Share it