Search

Επιστροφή στις επιτυχίες για ΑΕΔ με μεγάλο διπλό στην Καρπερή!

Ένα τρίποντο – ανάσα, με βαθμολογική και ψυχολογική σημασία, πανηγύρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής χάρη σε γκολ του Μεμέτ Εμρέ στο 90′.

Η ΑΕΔ επιστρέφει στις νίκες μετά από 2 μήνες, καθώς το τελευταίο της τρίποντο στο πρωτάθλημα ήταν στις 13 Νοεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει 2-0 της Ελπίδας Σκουτάρεως. Οπότε η σημερινή νίκη είναι και η πρώτη της μέσα στο 2018.

Η ομάδα του κ. Τελκίνσκι πατούσε καλύτερα από την αντίπαλο της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει πολύ νωρίτερα.

Στο 27′ ο Γιαννόπουλος έπιασε ένα «ψαλιδάκι», αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 40′ ο αρχηγός της νταμπλούχου Έβρου θα πάρει την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και τον ίδιο να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το ματς, αφήνοντας τη θέση του στον Σιμτσάκη. Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους του Διδυμοτείχου μετά τη λήξη του αγώνα μας έγινε γνωστό ότι ο «Γιαννό» δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Στο 55′ ο Πετρόπουλος εξαπέλυσε ένα σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 60′ ο Καπετανίδης έφυγε τετ α τετ για τους Εβρίτες, αλλά ο γκολκίπερ της Καρπερής απέκρουσε το σουτ του. Τελικά, στο 90′, σε μία φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Μεμέτ Εμρέ πήρε τη μπάλα απ’ τις κόντρες και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 0-1.

Με αυτό το τρίποντο η ΑΕΔ έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται πλέον έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην επόμενη αγωνιστική οι Θρακιώτες θα υποδεχθούν την πολύ δυνατή και 2η στη βαθμολογία Καβάλα.

Συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Τονουσίδης, Μάνος, Ιβαντζίκης (15΄ λ.τρ. Γκάλιος Ν,), Νικολίτσας, Μπιντσής, Κυρικτσής (87΄ Πουρλίδαλης), Κούτλας, Μαυρούδης (80΄ Γκλαβίνης), Μπάρδας.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Πατιαλιάκας, Tζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης (90+2 Φωτσιτζούδης), Γιαννόπουλος (40′ λ.τρ. Σιμτσάκης), Ζαφειρόπουλος (46′ Σουλεϊμάν).

 

Share it