Search

Έρχεται στην Θράκη για δύο επίσημα παιχνίδια η Εθνική Ελπίδων! Οι ημερομηνίες και τα ματς που θα γίνουν στο Arena!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict, μετά απο πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, η πόλη της Ξάνθης επιλέχθηκε απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να φιλοξενήσει δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων για πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro U21 που θα γίνει το 2019 στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα όπως πληροφορείται το Sportsaddict η Εθνική Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη, στην οποία αγωνίζεται και ο ξανθιώτης μέσος του ΑΟΞ Πέτρος Ορφανίδης, θα βρεθεί στην Ξάνθη απο της 21 έως και της 28 Μαρτίου οπού θα δώσει δύο παιχνίδια για τον όμιλο στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 22 Μαρτίου απέναντι στο Σαν Μαρίνο(14η αγωνιστική), ενώ το δεύτερο ματς για την Τρίτη 27 Μαρτίου απέναντι στην Τσεχία για την 17η αγωνστική. Δύο εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια για την Εθνική μας, που θέλει να κάνει το 2/2 έτσι ώστε στα δύο τελευταία ματς που θα γίνουν τον Οκτώβριο να είναι ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης.

Το Sportsaddict πιστό στα μεγάλα ραντεβού φυσικά θα σας ενημερώνει συνεχώς για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Θράκη, όπως και  φυσικά τα δύο πολύ σημαντικά ματς που θα δώσει η Εθνική μας στην Ξάνθη.

Share it