Search

Χωρίς νικητή η συναρπαστική μάχη Αβάτου και Προσκυνητών στην Φελώνη!(+pics)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε μια εξαιρετική αναμέτρηση, απο τις πιο χορταστικές την φετινή χρονιά σε φάσεις, στο γήπεδο της Φελώνης Άρης Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών μένοντας στο 1-1 σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσαν να κερδίσουν αμφότεροι.

Στο πρώτο μέρος η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω με στιγμές και για της δύο ομάδες, μέχρι το 29′ οπού ο Ζήνωνος ανετράπη εντός περιοχής, σύμφωνα με τον Σιμίδη που ήταν κοντά στην φάση, με τον Σιχλιμοίρη να ευστοχεί απο τα 11μέτρα δίνοντας το προβάδισμα στην Δόξα. Η ομάδα του Αβάτου προσπάθησε να απαντήσει άμεσα η όμως ο Νικολίτσας σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κουτσούμπα τρία λεπτά αργότερα.

Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ όμως ο Αμουτζάκης σταμάτησε με γροθιές το σουτ του Σιχλιμοίρη στην αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου μπήκε με τρομερή ορμή και στο 52′ ισοφάρισε σε 1-1, όταν μετά απο εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μελισσόπουλου η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα με τον Κουτσούμπα να παίρνει το ριμπάουντ και απο κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.  Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ανατροπή όμως η βολίδα του Κούτρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Προσκυνητών.

Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις μεγάλες φάσεις, με τον Σιχλιμοίρη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Αβάτου να πασάρει στον αρχηγό του τον Τρίχα που απο πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα του Αμουτζάκη. Στο 79′ ο Άρης Αβάτου…τρίτωσε τα δοκάρια με τον Λαζαρίδη να βλέπει την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι ενώ στο 85′ η εκτέλεση φάολυ του Χαριτίδη πέρασε ξυστά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Νικολίτσα. Σε μια φάση που ο Κελεσίδης είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Το φινάλε του αγώνα είχε πολύ ένταση και πάθος και παρολίγο να φέρει παρεξηγήσεις, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ο Άρης Αβάτου έφτασε τους 19 βαθμούς και πλέον επικεντρώνει την πλήρη προσοχή της στο ματς της Τετάρτης με Εχίνο για το Κύπελλο αλλα και για το κομβικό ματς με τον Αετό στο Οφρύνιο την ερχόμενη Κυριακή.

Ενώ η Δόξα έφτασε στους 15 βαθμούς παραμένοντας όμως στην ζώνη του υποβιβασμού και πλέον επικεντρώνει την προσοχή της σε ακόμη έναν “τελικό”, οπού θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Σιμίδης με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμαντή και Κωνσταντίνο Κίτσο της ΕΠΣ Έβρου.

Άρης Αβάτου(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κουτίνης(38′ Ταχτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος, Γκέκας(54′ Χαριτίδης).

Δόξα Προσκυνητών(Ν. Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας(81′ Γιαννακίδης), Χακάν (90′ Παπασπυρόπουλος), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης(90+’ Κρεμμύδας), Ζήνονος(73′ Πατούλιας), Δραγανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης.

Share it