Search

Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της Κέρκυρας για Ματζουράκη που….τελειώνει Ρόκα απο τον Πλατανιά!

Ο Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε με το… δεξί την παρουσία του στην Κέρκυρα, καθώς έκανε ντεμπούτο με νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 και η νέα του ομάδα πήρε βαθμολογική ανάσα.

Με δύο γκολ του Τουράμ, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Κέρκυρα κέρδισε με σκορ 2-0 τον Πλατανιά και ανανέωσε τις ελπίδες της στη μάχη της σωτηρίας, σπρώχνοντας στον… γκρεμό του υποβιβασμού την ομάδα των Χανίων.

Η ήττα του Πλατανιά από την Κέρκυρα όμως φέρνει εξελίξεις στην ομάδα των Χανίων με τον Εμμανουέλ Ρόκα να πληρώνει το μάρμαρο και εκτός απροόπτου όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ να τελειώνει απο τους Κρητικούς. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες στην ομάδα των Χανίων και δεν αποκλείεται να μην περάσουν 48ώρες έως ότου έλθει το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής η ΑΕΚ με τέρματα των Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλου πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Λαμίας, ενώ ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Share it