Search

Photos: 80 κλικ απο την κοπή της βασιλόπιτας και της βραβεύσεις του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ

Σε μια πολύ όμορφη και “ζεστή” εκδήλωση ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ, παρουσία βετεράνων ποδοσφαιριστών, της διοίκησης του ΑΟΞ, ποδοσφαιριστές και μέλη της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης, αλλά και δημοσιογράφων και φίλων της ομάδας,  έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Le Chalet

Η εκδήλωση ήταν πολύ όμορφα στημένη και εξαιτερικά οργανωμένη, με τον παρουσιαστή της βραδιάς Μπάμπη Κυρλίδη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους που γέμισαν τον χώρο, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μπάμπη Χατζημεστή που και αυτός απο την μεριά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, όλων των δεκαετιών με αρκετά πηγαδάκια να στήνονται με αρκετή κουβέντα για το παρελθόν αλλά και το παρών του συλλόγου. Μεγάλη παρουσία είχε και η ΠΑΕ Ξάνθη που τίμησε με την παρουσία της την βραιδά, με τους Γιάννη Παπαδημητρίου(Τεχνικός Διευθυντής), Κώστα Τσαλίκη(Τιμ Μάνατζερ), τους ποδοσφαιριστές και αρχηγούς της ομάδας Κώστα Φλίσκα, Μάκη Μπαξεβανίδη και Χρήστο Λισγάρα, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ και όχι μόνο, όπως και το μέλος της Διοίκησης Γιώργος Μπερμπέρογλου.

Το παρώην στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βιστωνίδας, εκπρόσωποι των Xanthifans, εκπροσωπόντας την ΕΠΣ Ξάνθης οι Γώργος Τριάντης, Αντώνης Κουτσουρλής και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Δημήτρης Σαββόγλου. Αλλά και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου συνοδευόμενος απο τον γιό του και ποδοσφαιρσιτή της Κεσσάνης Ερασμίο Γιάννη Μίχογλου.

Όπως και τα προηγούμενα έτσι και στην φετινή κοπή της πίτας ξύπνησαν μνήμες απο το παρελθόν της ομάδας, με τους Παλαίμαχους να τιμούν πέντε ανθρλωπους που ο καθένας απο την μεριά του έχει ξεχωριστή προσφορά στον σύλλογο. Ο πρώτος που τιμήθηκε είναι ο εξαρετικός επιστήμονας, και γιατρός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Γκοδόλιας, για την μεγάλη και διαχρονική του προσφορά όποτε του έχει ζητηθεί προς τον αγαπημένο του σύλλογο, τον σύλλογο της πόλης του άλλωστε. Την βράβευση στον γιατρό Γκοδόλια έκανε ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και άνθρωπος που προχώρησε στην έναρξη της ευεργετικής συνεργασίας του γιατρού με την Εθνική ομάδα, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ακολούθησε η βράβευση του πρώην Γενικού Αρχηγού του ΑΟΞ και ανθρώπου με μεγάλη προσφορά και συνεχή παρουσία στο πλευρό της αγαπημένης του Ξάνθης, Νίκου Τσιτσέλη. Την βράβευση στον κ. Τσιτσέλη έκαναν δύο “δικά του παιδιά” οι Μάκης Τζάτζος και Νίκος Κεχαγιάς.

Ακολούθος τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο ο άνθρωπος που “ευθύνεται” για την σπουδαία παρουσία Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών όπως οι Μαρτσέλο, Λουτσιάνο και Σάντρο, με τον πρώην μάνατζερ Βασίλη Μπέρτο να τιμάται απο τα χέρια του επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ, Χριστόφορο Διαμαντή.

Ακολούθησε η βράβευση του Χρήστου Καρύδα, στο πρόσωπο του οποίου οι Παλαίμαχοι τιμούν τους ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους για αυτό το σύλλογο, και με χιόνια και βροχές είναι εκεί στην εξέδρα δίπλα στον ΑΟΞ της καρδιάς τους. Την βράβευση στον Χρήστο Καρύδα έκανε ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος και με μεγάλη και διαχρονική παρουσία στον σύλλογο, Νίκος Επιτρόπου.

Εν συνεχεία τιμήθηκε για την μεγάλη του προσφορά στον σύλλογο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν Υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Ζήσης Βρύζας. Την βράβευση στον Ζήση Βρύζα έκανε ο Γιώργος Γκοδόλιας.

Ενώ τέλος τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Μιχάλης Ξανθόπουλος. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Ακολούθης ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Παίσιος, που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελέημων, αφού άγιασε την πίτα προχώρησε και στην κοπή της. Παράλληλα να σημειώσουμε πως στην είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων υπήρχαν αναμνηστικά του συλλόγου ενώ υπήρχε η δυνατότητα για όποιον ήθελε να προμηθευτεί ένα αντίτιπο του βιβλίου για τα 50χρόνια ΑΟΞ.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν στην μεγάλη πίτα οι Xanthifans ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν στα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ, τυχερός της βραδιάς ήταν ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, Χριστόφορος Διαμαντής που κέρδισε ένα πολύ όμορφο και μοδάτο ρολόι.

Στα κλου της βραδιάς και η ομαδική φωτογραφία των Βετεράνων του ΑΟΞ στο τέλος της βραδιάς, μια φωτογραφία μεγάλης αξίας καθώς μπορεί να διακρίνει κανείς ποδοσφαιριστές απο τα πρώτα χρόνια του ΑΟΞ το μακρινό 1967 μέχρι και πιο πρόσφατους την δεκαετία 2000.

Δείτε παρακάτω στιγμές της βραδιάς μέσα  απο τον φακό του Sportsaddict…

 

Share it