Search

Με Παμβοχαϊκό στο Final 4 του League Cup ο Εθνικός, σε μπαράζ πάνε Σύρος & Χαλκίδα!

Το σίριαλ σχετικά με το ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα του Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” που θα το διοργανώσει και θα πλαισιώσει τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό, φαίνεται ότι θα έχει τελικά το φινάλε του.

Όπως αποφάσισε σήμερα η ΕΣΑΠ θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή Χαλκίδας (πιθανότατα στου Ρέντη) και ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Παράλληλα ο Εθνικός Αλεξ/πολης κληρώθηκε με τον Παμβοχαϊκό.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Μετά από πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και αντίστοιχη ανταπόκριση των εκπροσώπων των σωματείων του Ηρακλή Χαλκίδας και του Φοίνικα Σύρου οι οποίοι επέδειξαν πνεύμα συναινετικής και συνεταιριστικής συμπεριφοράς το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη της ομάδας που θα προκριθεί στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και θα συμπληρώσει την τετράδα μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Ολυμπιακό και τον Παμβοχαϊκό.
Ο αγώνας μπαράζ θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην Αθήνα.

Η ομάδα που θα νικήσει θα προκριθεί στο φάιναλ-4 και θα αναλάβει και την διοργάνωση του. Το φάιναλ-4 θα διεξαχθεί στο διάστημα 30 Μαρτίου με 1 Απριλίου. Η διεξαγωγή του φάιναλ-4 θα μετατεθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός ή ο Φοίνικας Σύρου θα φτάσουν μέχρι τα τελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Ακολούθως έγινε η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 (31/3-1/4). Τα ζευγάρια:
ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ή ΑΟ Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Share it