Search

ΕΠΣ Έβρου: Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας το Μοναστηράκι!

Την απόφαση να παραιτηθεί από το Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου πήρε ο ΑΟ Μοναστηρακίου.

Το Μοναστηράκι που φέτος χρησιμοποιούσε ως έδρα το γήπεδο της Αγνάντιας, δεν κατέβηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ Έβρου στις 7 Ιανουαρίου καθώς δεν συμπλήρωνε ούτε ενδεκάδα. Στην 11η αγωνιστική είχε ρεπό βάσει του προγράμματος, με τους διοικούντες της ομάδας να εκμεταλλεύονται αυτό το κενό έτσι ώστε να πάρουν απόφαση σχετικά με το μέλλον της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Τελικά η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μην συνεχίσει αγωνίζεται το Μοναστηράκι. Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αποχώρησαν για άλλους συλλόγους και έτσι ο ΑΟΜ ουσιαστικά αποδεκατίστηκε και δεν υπήρχε η δυνατότητα εύρεσης παικτών.

Το Μοναστηράκι βρισκόταν στην προτελευταία θέση του Νότιου ομίλου με 3 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ουραγό Βρυσούλα. Από εδώ και στο εξής, όποια ομάδα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το Μοναστηράκι θα παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα. Η αρχή θα γίνει με το Αρίστεινο, το οποίο θα έπαιζε με το Μοναστηράκι αυτή την Κυριακή.

Το φαινόμενο αποχωρήσεων ομάδων από το τοπικά πρωταθλήματα του Έβρου είναι συχνό φαινόμενο. Να θυμίσουμε ότι πριν αρχίσει ακόμα η σεζόν είχαμε τις αποχωρήσεις των Μεταξάδων, Κυανής/Ασβεστάδων, Τυχερού στην Β’ κατηγορία και του ΑΛΕΞ (που στη συνέχεια απορροφήθηκε από τον ΑΟ Θράκης) στην Α’. Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση για την φετινή σεζόν από το Νότιο όμιλο της Β’.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:

«ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ « Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ» ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ» ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΡΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ»

Share it