Search

«Ασημένια» η Χατζηκύρκα στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ, «χάλκινος» ο Πιστόλας

Το καλύτερο φετινό ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με τις περισσότερες συμμετοχές, τις καλύτερες παροχές και την άψογη οργάνωση διοργάνωσε και φέτος η ΧΑΝΘ.

Το υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικινάς» υποδέχθηκε 295 αθλητές από όλη την Ελλάδα με τους συλλόγους της Αλεξανδρούπολης Εθνικό και Φάρο, να έχουν την πολυπληθέστερη αποστολή με συνολικά 30 αθλητές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα συνέβη κάτι πραγματικά απίστευτο που αντανακλά την άρτια δουλειά που γίνεται καθημερινά από τους ανθρώπους του αθλήματος στην Αλεξανδρούπολη. Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησε η αθλήτρια Ελισάβετ Χατζηκύρκα αφού σκαρφάλωσε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην πολύ δύσκολη κατηγορία των κορασίδων. Μάλιστα με έναν απίστευτο τρόπο, καθώς κέρδισε 6 αντιπάλους μέχρι τον τελικό χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ! Στον τελικό στάθηκε αρκετά καλά, αλλά στο τέλος «λύγισε» από την ανώτερη Μαλαματένια Παπαδημητρίου, no27 στον κόσμο!

Τη χαρά του μεταλλίου σε ένα ακόμα τουρνουά γεύτηκε και ο Γιάννης Πιστόλας αφού αναδείχθηκε τρίτος σημειώνοντας 7 νίκες μία μόνο ήττα. Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαμε και στην κατηγορία των παίδων που συμμετείχαν 76 αθλητές . Εκεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήρθε 5ος, ο Κίμων Μήτκας 6ος ο Νικηφόρος Μύρος 8ος με φοβερή νίκη κόντρα σε κορυφαίο αθλητή του Ολυμπιακού, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι Ηλίας Σταματόπουλος, Φίλιππος Τσίτσιος και Κωσταντίνα Πιστόλα. Επίσης στη κατηγορία των νεανίδων 6η ήρθε η Θεοδώρα Βασιλειαδου με πολύ αξιόλογο πινγκ-πονγκ.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Θεοφάνης και Άννα Μήτκα, οι Γιώργος και Νίκος Κάλλιας, ο Βαγγέλης Δερνεξής, ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο Μανώλης Ζειμπέκης, ο Δημήτρης Μπατζής, ο Φίλιππος Παπαχρήστου, ο Γρηγόρης Καραγιάννης, ο Νίκος Μαρασλής, ο Ανδρέας Καραφύλλης, ο Χρήστος Μπανταλίδης, ο Παναγιώτης Κυραδενίδης, ο Νίκος Μηχανικός, η Κωσταντίνα Πιστόλα, η Κομνηνή Τρυπή και η Σιμέλα Βούζη.

Πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της αποστολής οι προπονητές της ομάδας Ανδρέας Νικολακάκης, Άγγελος Τσίμας, Παναγιώτα Μούρου και Παύλος Τελόπουλος. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 3-4 Φεβρουαρίου στο τουρνουά του Καρέα Αττικής.

Share it