Search

Αλλαγή ρότας και… παρέα με τον Σαϊτιώτη στα Μουδανιά ο Ογκουνσότο!

Επιθετικό δίδυμο-φωτιά θα διαθέτει ο ΠΟ Μουδανίων, που δίπλα στον Γιώργο Σαϊτιώτη «κουμπώνει» τον Πάτρικ Ογκουνσότο, στην προσπάθεια σωτηρίας στην Α΄ Χαλκιδικής!

Ο ΠΟΜ έκανε το μεγάλο «κόλπο» και ντύνει στα κυανόλευκα τον 35χρονο Νιγηριανό και άκρως… περιζήτητο επιθετικό. Ο Ογκουνσότο συμφώνησε με τους Χαλκιδικιώτες και όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος πήγε το δελτίο του, για να τους ενισχύσει μίνιμουμ ως τη λήξη της σεζόν. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που βρέθηκε μια ανάσα από την Επανομή και απασχόλησε και άλλες ομάδες, έπαιξε φέτος στο τοπικό Ροδόπης με τον Ίασμο (8 γκολ σε 11 ματς) και παλιότερα θήτευσε σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, ΑΠΟΕΛ, Βέστερλο (πρώτος σκόρερ Βελγίου το 2006), Καζακστάν, Ερμιονίδα, Αχαρναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Επανομής, Μακεδονικό και Δόξα Τριλόφου. Ο Αφρικανός θα προσπαθήσει στο πλευρό του Σαϊτιώτη να οδηγήσει στη σωτηρία τα Μουδανιά, που μετά από 18 αγώνες έχουν συγκομιδή 17 πόντους (12α σε σύνολο 16 ομάδων, μαζί με τη Νίκη Πολυγύρου).

Ο 36χρονος σέντερ φορ στο παρελθόν ξεχώρισε στις εθνικές κατηγορίες, με ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, Λάρισα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Κασσάνδρα, Ξάνθη, ενώ ακόμα θήτευσε σε Νεάπολη, Σήμαντρα και μέχρι πρότινος Άγιο Παντελεήμονα Χαλκιδικής.

Share it