Search

Άνδρας δήλωσε υποψηφιότητα για Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης!

Στις πενήντα δύο ανέρχονται οι αιτήσεις κοριτσιών από όλη την Ελλάδα, που θα ριχθούν στην «μάχη» της οντισιόν και της συνέντευξης, με σκοπό το «στέμμα» της Βασίλισσας του Καρναβαλιού της Ξάνθης για το 2018.

«Στέμμα» το οποίο θα δώσει η κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης, άτομα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, αλλά και από εκπρόσωπο του μέγα χορηγού (γνωστής μπύρας) του καρναβαλιού.

Ωστόσο, στην όλη υπόθεση υπάρχει και ένα παράδοξο, αφού ανάμεσα στις υποψήφιες Βασίλισσες του Καρναβαλιού, υπάρχει και ένας…άνδρας. Κάτι, που επιβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας επιλογής βασίλισσας, του Κέντρου Πολιτισμού, οι οποίοι όμως δεν έχουν δώσει περεταίρω χαρακτηριστικά και πληροφορίες στην δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο άντρα, καθώς θα πρέπει να τηρηθεί το απόρρητο, μέχρι την ημέρα κατά την οποία θα επιλεχθούν (από την επιτροπή που θα συσταθεί) η Βασίλισσα της Ξάνθης και οι δύο πριγκίπισσες που θα την ακολουθήσουν.

Πάντως τα σχόλια αναφορικά με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, δίνουν και παίρνουν, ενώ όσοι δεν τον έχουν δει, φαντάζονται πολλά και διάφορα για τα χαρακτηριστικά του. Όμως οι υπεύθυνοι του Κέντρου Πολιτισμού, τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως άλλωστε και με τις υποψήφιες βασίλισσες της Ξάνθης προκειμένου η επιλογή να είναι αξιοκρατική και η διαδικασία αδιάβλητη πάνω από όλα.

Πηγή: thraki.com

Share it