Search

Με Β. Γραμμένο και βραβεύσεις η αυριανή κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης! Το αίτημα της ΠΑΕ Ποντίων!

Αύριο στις 20:00 αναμένεται να διεξαχθεί, σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Θράκης!

Στην ετήσια αθλητική εκδήλωση της Ένωσης της Ροδόπης, θα δώσουν, εκτός απροόπτου, το παρόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλης Γραμμένος, όπως επίσης και πολλοί πρόεδροι Ενώσεων από την Βόρεια Ελλάδα. Ακόμη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση, θα βραβεύσει του ποδοσφαιριστές-μαθητές που αγωνίζονταν σε ομάδα Α ή Β κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και αυτούς που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Αναμένεται να είναι μια λαμπρή βραδιά-εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους και το SportsAddict θα δώσει το παρόν για την πλήρη ενημέρωσή σας.

Ωστόσο μετά την χθεσινή δυσάρεστη είδηση για το τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης, του θανάτου του Χρυσόστομου Ξενοδοχίδη, η ΠΑΕ Ποντίων με αίτημά της προς την ΕΠΣ Θράκης, ζητά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης χωρίς ζωντανή μουσική, όπως επίσης και την τήρηση ενός λεπτού σιγής, σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά του “Τομ” στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων:

“ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…..ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ…”

*Φώτο αρχείου από την περσινή κοπή της Βασιλόπιτας.

Share it