Search

SportsAddict Bet: Δυάδα που πενταπλασιάζει απ’ τον Κουβανό…

Ημέρα κυπέλλων η σημερινή σε αρκετές χώρες ανά την Ευρώπη (Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία), ενώ κάποιες άλλες έχουν στο καλεντάρι αγώνες πρωταθλήματος (Βέλγιο, Ιταλία).

Προσωπικά θα πάω σε δύο επιλογές σε γκολ, οι οποίες όμως είναι καλοπληρωμένες και ως δυάδα θα τετραπλασιάσουν το ποντάρισμά μας.

Το πρώτο ματς αυτό απ’ τη Jupiler League, εκεί όπου η Άντβερπ υποδέχεται τη Γάνδη. Οι γηπεδούχοι αυτοκτόνησαν την Κυριακή, όταν στο τέλος δέχτηκαν δύο γκολ απ’ την Μπριζ (89, 90+) και έτσι πήραν αρκέστηκαν στον έναν βαθμό (2-2 τελ. σκορ), αντί στους τρεις. Η Άντβερπ ήταν εξαιρετική στο ματς και έδειξε πως μπήκε με φόρα μετά τη διακοπή του ενός μήνα. Απ’ την άλλη θετικά ξεκίνησε και η Γάνδη επικρατώντας με 3-0 της Λόκερεν. Το αμφίσκορο έχει πολλή τύχη στο παιχνίδι, με τη Γάνδη να έχει σκοράρει στα 8 απ’ τα 10 εκτός. Οι γηπεδούχοι, λογικά θα βρουν τον δρόμο προς το γκολ, αφού και με την πρωτοπόρο Μπριζ έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Άντβερπ – Γάνδη G/G (1,95)

Το ματς που κλείνει τη δυάδα είναι το μεγάλο ντέρμπι για τους 8 του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών ο φορμαρισμένος και σε καλή κατάσταση Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί τον δικέφαλο που προέρχεται από κακό αποτέλεσμα που μεγάλωσε τη διαφορά απ’ την κορυφή. Οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους τρεις φορές τις επόμενες μέρες, με τους ερυθρόλευκους να επιθυμούν μία ρεβάνς εκτός των άλλων για τον περσινό αποκλεισμό. Με τις γνωστές απουσίες (Οφόε, Ομάρ για τον ΟΣΦΠ και Μάνταλος, Γιόχανσον και Τσόσιτς για την ΑΕΚ), θα παραταχθούν οι δύο ομάδες.

Προβάδισμα για τη νίκη έχει για μένα ο Ολυμπιακός, αλλά η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων και η πρόσφατη προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων “δείχνουν” goal/goal (2,17) και over 2,5 (2,50). Πιθανά σκορ για τους λάτρεις το 2-1 και το 3-1.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Over 2,5 (2,50), g/g (2,17).

 

Share it