Search

Ψάχνεστε για tattoo; “UTS Tattoo Studio” στην Αλεξανδρούπολη!

Το tattoo ή ελληνιστί η δερματοστηξία, αποτελούσε ανέκαθεν κουλτούρα, τρόπο έκφρασης και φυσικά μορφή τέχνης. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση και αποτελεί ένα είδος μαζικής κουλτούρας. 

Χωρίς τα στερεότυπα του παρελθόντος, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παίρνουν όλο και πιο εύκολα την απόφαση να “χτυπήσουν” κάποιο τατουάζ, είτε  για “καλλωπισμό” διακοσμώντας το σώμα τους μ’  ένα έργο τέχνης, είτε για  συναισθηματική έκφραση.

Στην Αλεξανδρούπολη την τελευταία πενταετία λειτουργεί ένα σύγχρονα εξοπλισμένο στούντιο tattoo και piercing, το “UTS Tattoo Studio”. Με βασική αρχή τα υψηλά στάνταρ υγιεινής, την ποιότητα (με την χρήση εγκεκριμένων χρωμάτων), την τεχνογνωσία και το φιλικό περιβάλλον, ο Γρηγόρης και ο Πάρης, οι δύο artists του studio, εγγυώνται ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Με τους δυο τους να ξέρουν άριστα τα μυστικά του tattoo, με χρόνια εμπειρίας στα… χέρια τους και ενασχόληση και αγάπη για όλα τα είδη, τα στυλ και τα μοτίβα tatoo (ιαπωνικό, αμερικάνικο, traditional, old schoοl, new school, ρεαλιστικό κτλ), το UTS Tattoo Studio, αποτελεί ένα απ’ τα καλύτερα τατουατζίδικα της Ελλάδας (εδώ το αφιέρωμα του luben).

Στην Κ. Παλαιολόγου 23-25 θα βρείτε μία πλούσια γκάμα από σχέδια και στυλ, απ’ τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Αν απ’ την άλλη, έχετε κάποια δική σας ιδέα, κάποια δική σας σύλληψη που θέλετε να κοσμήσει το σώμα σας, ο Greg και ο Paris μπορούν να “ζωγραφίσουν” και να υλοποιήσουν αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Φυσικά, μπορείτε να καλύψετε κάποιο παλαιότερο tattoo που ίσως δεν σας εκφράζει πλέον αλλά και να αποκτήσετε κάποιο piercing.

Αν θέλετε να κάνετε το πρώτο σας τατού ή αν ψήνεστε για νέο, μην το σκέφτεστε…

Στο UTS Tattoo Studio θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα…

INFO

UTS Tattoo Studio,
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 23-25, Αλεξανδρούπολη

Τηλ. 25510 38953

Facebook: UTS Tattoo Studio
Instagram: @utstattoostudio, ( + @greg_ioakimoglou, @paris_uts)

 

 

Share it