Search

Παρατηρητής εμπόδισε τον γιατρό να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην σαββατιάτικη αναμέτρηση του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με την Δόξα Σώστη για την 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Όπως αναφέρει στον ρεπορτάζ του στον Παρατηρητή της Θράκης ο Βασίλης Μανδράου, στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δημήτρης Παπασωτηρίου, ποδοσφαιριστής της Δόξας Σώστη τραυματίστηκε, με τον γιατρό και μέλος της διοίκησης της ομάδας της Δόξας, Στράτο Μυλωνά (φώτο) να τρέχει μετά και από την άδεια του ρέφερι, να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο την στιγμή που ετοιμαζόταν να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, ο παρατηρητής του αγώνα, Γιάννης Τσουγκράνας, πιάνοντας τον από το μπουφάν και λέγοντάς του πως αυτή δεν είναι δική του δουλειά, αφού στο γήπεδο υπήρχαν εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, τον τράβηξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην συνέχεια προφανώς και υπήρξαν αντιδράσεις από τους ανθρώπους της Δόξας Σώστη, για αυτό το πρωτόγνωρο, άσχημο και που εγείρει πολλά ερωτηματικά, γεγονός. Να σημειωθεί πως τελικά

Ο κύριος Στράτος Μυλωνάς μάλιστα, με ανάρτησή του, σχολίασε όπως ήταν λογικό το περιστατικό, αναγράφοντας:

«Η εξουσία του παρατηρητή αγώνα…
Μετά την σημερινή μου εμπειρία δικαιολογώ απόλυτα τους συναδέλφους μου που απέχουν «διακριτικά» από αγώνες ποδοσφαίρου.
Ο παρατηρητής του σημερινού αγώνα με ύφος γενικού δερβέναγα δεν μ άφησε να παρασχω τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμενο παίκτη, τραβώντας μάλιστα και το μπουφάν μου για να με βγάλει εκτός γηπέδου, λέγοντας με αναρμοδιο.
Ομολογώ ότι προσβλήθηκα. Χίλια δίκια στους συναδέλφους μου από δω και στο εξής. Χίλια.Ο όρκος του Ιπποκράτη έχασε από τον παρατηρητή αγώνα ποδοσφαίρου»

Share it