Search

Έκοψε την πίτα του και μοίρασε δώρα ο ΓΑΣ Κομοτηνή (photos)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα του ανδρικού τμήματος για τη Γ’ Εθνική, ο ΓΑΣ Κομοτηνή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου παρουσία πλήθους φιλάθλων, γονέων και συγγενών, παιδιών των Ακαδημιών, καθώς και όλων των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων.

Την εκδήλωση τίμησε ο π. Χρυσοβαλάντης Δήμου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του συλλόγου, ευχόμενος καλή χρονιά στους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έκοψε την πίτα. Εκτός από την μεγάλη πίτα, δόθηκαν βασιλοπιτάκια σε όλους τους αθλητές από το κατάστημα ”Λεχούδης – Θρακιώτικοι φούρνοι” που πάντα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις του ΓΑΣ.

Όπως είχε προαναγγελθεί, έγινε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα στους φιλάθλους του αγώνα. Τα δώρα ήταν προσφορά χορηγών του συλλόγου (Ματεοσσιάν –Mateossian jeans, Ψημενίδης αθλητικά και καφέ Μιkel με τον ιδιοκτήτη του καφέ να παραδίδει στους κληρωθέντες τα δώρα τους).

Δώρα δόθηκαν επίσης στους φιλάθλους και από τον σύλλογο.

Στα αγωνιστικά τμήματα δόθηκαν δωροεπιταγές από τον χορηγό του συλλόγου τα καταστήματα ΑDIDAS, και στα τμήματα των Ακαδημιών δώρα από τα βιβλιοπωλεία Δημοκρίτειο, Pappy’s Graphis, το κατάστημα Γερμανός και το καφέ Φίλαθλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it