Search

Photos: Παρουσία του Προέδρου έκοψε την πίτα της η Ακαδημία του ΑΟΞ

Το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ξάνθη, το Le Chalet, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας των τμημάτων υποδομής της ξανθιώτικης ομάδας.

Παρουσία του Προέδρου Άρη Πιαλόγλου, του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών Νίκου Κεχαγιά, των προπονητών Βασίλη Καλαϊτζίδη και Μπάμπη Κορωνίδη, των αθλητών και αρκετών γονέων, τα τμήματα Κ-13 και Κ-11 είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα.

Τυχεροί ήταν οι Τουμπάρης και Πετρόπουλος από την ομάδα της Κ-11, ενώ από την Κ-13 οι Βαρσάμης και Μπογιατζόπουλος που έτυχαν το φλουρί, το οποίο αντιπροσώπευε δωροεπιταγές από τα αθλητικά είδη Raptopoulos.

Στον χαιρετισμό του ο Άρης Πιαλόγλου αναφέρθηκε στην λειτουργία της ομάδας, στο χόμπι του ποδοσφαίρου και στην έμφαση που πρέπει να δίνουν πρωτίστως στο σχολείο οι νεαροί αθλητές, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή χρονιά και στάθηκε στο γεγονός της προσπάθειας της ξανθιώτικης ομάδας έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στις ανάγκες τους.

Ο Νίκος Κεχαγιάς στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους γονείς που υποστηρίζουν τα παιδιά τους στην προσπάθεια που κάνουν, αναφέρθηκε στους προπονητές που πάντα είναι κοντά τους, ενώ ευχήθηκε επιτυχίες τόσο με τα μαθήματά τους, όσο και με τις ομάδες τους.

Share it