Search

Photos: Εύκολη επικράτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τώρα Κύπελλο!

Μια άνετη επικράτηση με 4-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γαλανόλευκοι χωρίς να πατήσουν γκάζι και έχοντας την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς, συγκεκριμένα από το 15′ και έπειτα, έφτασαν σε αυτή την επικράτηση, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, προσπάθησε για το καλύτερο, έφτασε μάλιστα και πολύ κοντά στην ισοφάριση στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο του Ιάσμου, σε ένα ματς που έτσι και αλλιώς η δυσκολία του ήταν δεδομένη. Στα αξιοσημείωτα του ματς και το γεγονός του ντεμπούτο του Μπερτράν Ρομπέρ με την φανέλα του Μέγα, με τον Γάλλο να σημειώνει μάλιστα και δύο τέρματα.

Μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν μετά την σέντρα του Παπαρούνα, Τζικάκης και Γκαραβέλας δεν συνεννοήθηκαν σωστά, με την απόκρουση του πορτιέρο του ΠΑΟΚ να κοντράρει στον αμυντικό του και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο δίλεπτο από το 9′ μέχρι το 10′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις απανωτές ευκαιρίες, πρώτα με το πλασέ του Τριανταφυλλίδη που απόκρουσε ο Παπουτσίδης, στην συνέχεια με την κεφαλιά του Ονούρ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και τέλος με την νέα κεφαλιά του Μολλά, που έδιωξε δύσκολα, επίσης σε κόρνερ, ο τερματοφύλακας του Μέγα. Στο 13′ το σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ, ενώ στο 28′ από το φάουλ του Ρομπέρ, ο Μολλά παραλίγο να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Τζικάκη να επεμβαίνει.

 

Στο 30′ ο Ρομπέρ πάτησε περιοχή, γύρισε στον Αντωνιάδη, εκείνος έστρωσε στον Γιαννακιτσίδη, όμως το τελείωμα του τελευταίου δεν ήταν το ιδανικό. Στο 32′ από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, το σουτ του Γιαννακιτσίδη έδιωξε ο Τζικάκης, στο 35′ από γύρισμα του Ρομπέρ το πλασέ του Αντωνιάδη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43′ ο Παπαρούνας μετά από ωραία ατομική προσπάθεια δεν σημάδεψε σωστά. Ωστόσο στο 45+2′, μετά από ωραία μεταβίβαση του Γιαννακιτσίδη, ο Ρομπέρ με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με τον Ρομπέρ να σουτάρει άουτ στο 47′ και τον Αντωνιάδη με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ένα λεπτό αργότερα, να γράφει το 3-0. Στο 57′ ο Ρομπέρ εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ στον Γιαννακιτσίδη, ο πρώην άσσος του Πανθρακικού, αφού συνέκλινε, έγινε και πάλι αποδέκτης της μπάλας και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 77′ από μπαλιά του Κελεσίδη, το σουτ του Θεοδωρίδη κατέληξε άουτ, ενώ στο 85’η εκτέλεση φάουλ του τελευταίου, κατέληξε στα χέρια του Παπουτσίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης, που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Κοτσαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (60′ Αλή Χουσεΐν), Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Ντεμιρτσίδης (46′ Μπιλμπίλης), Κλης, Παπαρούνας (65′ Μυλωνάς), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης (76′ Μεμέτ Νετζατί), Αντωνιάδης, Χουσεΐν Χιλμί.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Ισαακίδης): Τζικάκης, Αλεξίου, Ονούρ, Χουσεΐν Ανούλ, Γκαραβέλας, Θεοδωρίδης, Νίτας (60′ Παπαγεωργίου), Μολλά Χουσεΐν (46′ Γιαννόπουλος), Τριανταφυλλίδης (27′ Καπλανίδης), Κελεσίδης, Παγκοζίδης (70′ Γιουρτσίδης).

Share it