Search

Photos: Ονειρικό ντεμπούτο του Δημήτρη Ερμείδη στην Α1 απέναντι σε Σπανούλη και Ολυμπιακό σε κατάμεστο γήπεδο!

Μαγικές στιγμές ζει την φετινή χρονιά ο ξανθιώτης γκάρντ Δημήτρης Ερμείδης, που μετά της εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τα χρώματα του Προμηθέα Πάτρας στην Euroleague των μικρών, ο ταλαντούχος Δημήτρης ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του και στην Α1 κατηγορία!

Και τι ντεμπούτο μάλιστα με το νεαρό πρώην γκάρντ του Αρίωνα Ξάνθης να παίρνει χρόνο συμμετοχής απο τον προπονητή του Μάκη Γιατρά, στον αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ερμείδης έζησε μοναδικές στιγμές στο κατάμεστο κλειστό της Πάτρας, σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Προμηθέα απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Μήτσος είχε την ευκαιρία να ντεμπουτάρει απέναντι σε παίκτες όπως οι Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης και τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια των “ερυθρολεύκων”, και μπορεί η ομάδα της Πάτρας να έχασε με 73-87 ωστόσο τα οφέλη τόσο για τους Πατρινούς όσο  και  για τον Ερμείδη ήταν πολύ περισσότερα.

Ο Δημήτρης Ερμείδης θυμίζουμε πως είναι υποψήφιος για να μετέχει στο ALL Star Game, και μπορείτε να τον ψηφίσετε ΕΔΩ.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 36-45 (ημιχ.), 55-63, 73-87.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μάκης Γιατράς): Χολ 6 (2), Γκίκας 3 (1), Σαλούστρος 10 (2), Φαγιέ 4, Έλις 20, Τουτζιαράκης 3, Λίποβι 3 (1), Μιλόσεβιτς 21 (2), Μέρι 3 (1), Ερμείδης, Γκάτζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Ρόμπερτς 11 (3), Σπανούλης 18 (4), Παπανικολάου 7, Πρίντεζης 9, Μιλουτίνοφ 8, Μπόγρης 4, Μάντζαρης 3, Στρέλνιεκς 7, Γουίλτζερ 16 (4), Τόμπσον 1, Παπαπέτρου 2, Τολιόπουλος.

Share it