Search

Φτωχότερο το εβρίτικο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» πρόωρα ο Ανδρέας Αστεριάδης…

Μεγάλη θλίψη υπάρχει εδώ και λίγες ώρες στον χώρο του εβρίτικου ποδοσφαίρου, καθώς χθες Κυριακή έχασε τη ζωή του στα 57 του μόλις χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Αστεριάδης.

Ο άλλοτε παίκτης των Ορέστη Ορεστιάδας, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Καβάλας και Ασπίδας Καβύλης «έφυγε» ξαφνικά, βυθίζοντας σε πένθος το ποδόσφαιρο του Έβρου.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του:

«Ο πολύ αγαπητός και συμπαθής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Αστεριάδης «έφυγε» από κοντά μας για την τελευταία του κατοικία στον ουρανό σχετικά πολύ νωρίς και ξαφνιάζοντάς μας, μόλις στα 57 του χρόνια χθες 21/1/2018 . 

Ο Ανδρέας, ένας ποδοσφαιριστής κλάσης (έτσι τον γνωρίσαμε) ξεχωριστός για τη γνώση της τέχνης της μπάλας (χαφ με σπάνια προσόντα) στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και όχι μόνο, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Καβάλας, Εθνικού Αλεξ/πολης, Ασπίδας Καβύλης (ομάδα του τόπου καταγωγής του) και του Ορέστη (1988-1991). Παρά το ότι ανήκε στην ομάδα μας τρεις σεζόν εν τούτοις λόγω σοβαρού τραυματισμού του έπαιξε μόνο 29 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Ο Θεός να τον αναπαύει και το χώμα που τον σκέπασε ας είναι ελαφρύ!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία του πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/1/2018 και ώρα 3 μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο Καβύλης».

Share it