Search

Υπο το βλέμμα του Κωστένογλου η ισοπαλία της Δόξας Δράμας με Απόλλων Λάρισας! Αναλαμβάνει άμεσα

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, που διεξήχθη υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού των Δραμινών Νίκου Κωστένογλου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης αλλά και πρώην τεχνικός των Θρακιώτων και όχι μόνο, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Δράμας και παρακολούθησε το ματς μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Μπύρο.

Στα του αγώνα η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 3′ όταν ο Σιώπης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καρακατσάνη και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα του Μένκα. Η Δόξα που είχε στον πάγκο τον Νίκο Ιωσηφίδη αντέδρασε άμεσα και ο Κάσες από τον άξονα και έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 61’, όταν μετά από σέντρα του Ριζογιάννη, ο Κουσκουνάς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε τον Παϊτέρη κάνοντας το 2-1. Ωστόσο δύο λεπτά μετά, στο 63’, σ’ ένα ξαφνικό σουτ του Ιβανίδη από τα τριάντα μέτρα η μπάλα αναπήδησε στο χόρτο αλλάζοντας πορεία, ξεγέλασε τον Μένκα και κατέληξε στα δίχτυα της Δόξας για το τελικό 2-2 .

Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης Θανάσης Δραγούσης δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας του Κουσκουνά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας.

ΔΟΞΑ (Ιωσηφίδης): Μένκα Πεταυράκης Ριζογιάννης Όστοϊτς Ματσούκας Κουσκουνάς Γουνδουλάκης (79’ Λίτσκας) Σιώπης (87′ Μαρκόπουλος) Γκότοβος Μπαϊκαρά Κάσες (58′ Τσούτσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης Σκούπρα Κουρτεσιώτης Παπαζαχαρίας Ανδρέου Αγροδήμος Χατζής Μαυρίας (63΄Κανούλας) Τσιλούλης Καρακατσάνης (70′ Συράκος) Ιβανίδης (83’ Ανδρέου).

Share it