Search

Τελειώνει μετά απο 3 ματς στην Κέρκυρα ο Σάκης Τσιώλης! Στο προσκήνιο Μαντζουράκης και Μάντζιος

Μόλις για τρία παιχνίδια άντεξε στο τιμόνι των Φαιάκων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Η νέα ήττα που γνώρισε η Κέρκυρα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ 4-0 και κυρίως με την πολύ άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε, αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των νησιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Σάκης Τσιώλης χαιρέτησε πριν από λίγη ώρα τους παίκτες της ομάδας του, με το διαζύγιο -όπως τονίζεται- να αποτελεί κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Την προσεχή αγωνιστική άλλωστε ακολουθεί ο “τελικός” με τον ουραγό Πλατανιά εντός έδρας, παιχνίδι που θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν στην Κέρκυρα, για να μην μπει σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες η ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη αλλαγή προπονητή τη φετινή σεζόν για τους Φαίακες, που είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με τον Ελευθερόπουλο, τον οποίο διαδέχτηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Όσο για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσιώλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Άκη Μάντζιου, Ράτκο Ντόστανιτς, Νίκου Αναστόπουλου και Γιάννη Μαντζουράκη.

Share it