Search

Και επίσημα συμπαίκτης με Κομεσίδη στην ΟΦΗ ο Θανάσης Ντίνας!

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι από την Δευτέρα (22/1) ο Θανάσης Ντίνας με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.

Ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός που στο α΄ μισό της σεζόν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα απ΄όπου κι έμεινε ελεύθερος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Κρητικών προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την απόκτηση του παίκτη, επικυρώνοντας με τον τρόπο αυτό και τυπικά την απόκτηση του.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΟΦΗ.

Απέκτησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Ντίνα.

Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, επικυρώθηκε την Δευτέρα (22/1), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή. Εχει ύψος 1.70 και είναι μεσοεπιθετικός.

Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ζάκυνθο, Παναχαική, Παναθηναικό, Πλατανιά και Τρίκαλα.

Ο Θανάσης Ντίνας την Τρίτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.

Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί»

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ στον χτεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου τόνισε τα εξής : «Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι  δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1,  στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ».

Ολοκληρώνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στον Νίκο Παπαδόπουλο, όσο και στην Κρήτη: «Ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι  Κρητικοί  είναι φιλόξενοι άνθρωποι  και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Share it