Search

Την ολική ανατροπή έκανε η Βύσσα που -συνεχίζει να- ελπίζει για 4αδα!

Πέταξε τσάμπα τα δύο πρώτα σετ ο Α.Ο. Νέας Βύσσας στο ντέρμπι 4άδας απέναντι στον Ναύαρχο Βότση, με συνέπεια η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα – παρά το μεγάλο come back που έκαναν στο ματς οι γηπεδούχες-  να παραμείνει σε επίπεδο νίκης (ήτοι 3 βαθμών) και να μην πέσει στον 1.

Χωρίς νεύρο και καθόλου συγκεντρωμένες μπήκαν στο ντέρμπι της τετράδας οι αθλήτριες του Τάσου Βλασακίδη, με συνέπεια οι αντίπαλες να είναι ανώτερες σε όλους τους τομείς και να φτάνουν στο 0-2 σετ, με 19-25 και 17-25 αντίστοιχα.

Από ‘κείνο το σημείο και έπειτα παρουσιάστηκε μία εκ διαμέτρου διαφορετική Βύσσα στο παρκέ. Λες και πάτησαν το “on” σε κάποιον φανταστικό διακόπτη, τα κορίτσια του Βλασακίδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μειώνοντας αρχικά σε 1-2 σετ με 25-22.

Παίζοντας ακόμη καλύτερα στο τέταρτο σετ, κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς με συνέπεια να έχουν σταθερά το προβάδισμα και το 25-19 να έρχεται ως φυσικό επακόλουθο.

Το παιχνίδι έτσι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, με τον Α.Ο. Νέας Βύσσας να καταφέρνει την ολική ανατροπή, μετατρέποντας το 0-2 σε 3-2, και να παραμένει σε τροχιά τετράδας!

Share it