Search

Ήττα για τη Γ.Ε.Α. των πολλών προβλημάτων απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Αν και δίχως να έχει καθοδήγηση απ’ την άκρη του πάγκου, η Γυμναστική Εταιρία Αλεξανδρούπολης, πάλεψε και στα τρία σετ απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει έστω ένα σετ. 

Ο Απόλλωνας είχε σταθερά απ’ την αρχή του πρώτου σετ το προβάδισμα και το διατήρησε σε όλη τη διάρκειά του φτάνοντας στο 19-25 και στο 0-1.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, πίεσαν αρκετά και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Δυστυχώς γι’  αυτούς όμως το σετ κατέληξε στα σημεία στον Απόλλωνα με 23-25.

Πεσμένοι ψυχολογικά απ’ την απώλεια του δευτέρου σετ, οι αθλητές της Γ.Ε.Α. δεν μπήκαν καλά στο τρίτο με συνέπεια η ομάδα της Καλαμαριάς να φτάσει εύκολα στο 18-25 και το 0-3.

Η Γ.Ε.Α. βρίσκεται σε μία περίεργη καμπή, επιβεβαιώνοντας την “κρίση που περνά” αφού την προηγούμενη βδομάδα είχε χάσει και απ’ τους εφήβους του Α.Ο.Ορεστιάδας (στην μόνη νίκη του ιστορικού Ομίλου στην κατηγορία), ενώ είναι και “ακέφαλη” μετά την αποχώρηση του Ιπποκράτη Δήμητσα.

Τα σετ:  19-25, 23-25, 18-25. 

Συνθέσεις:

Γ.Ε.Αλεξ/πολης: Γατέλας, Φλετούρης, Αλεξάκης, Αλεξανδρόπουλος, Τιάκας, Κωνσταντινίδης/ Ποιμενίδης (λ).

Χατζηγώγος, Αραμπαζτής, Παπανικολάου, Κεσογλίδης, Μπανιώτης, Καλιανίδης.

Share it