Search

Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από την 13η αγωνιστική!

Με απολογισμό 21 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 13η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Με νίκες συνέχισε η πρώτη πεντάδα, με τον Μέγα Αλέαξνδρο Ιάσμου, την Δόξα Γρατινής και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων να πετυχαίνουν από τέσσερα τέρματα, την Ελπίδα Σαπών τρία και το Κόσμιο να νικά με το φτωχό, αλλά ουσιαστικό 1-0 την Μεσσούνη. Στην είδηση της ημέρας ο Κομψάτος Πολυάνθου επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Παγουρίων και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων, όπως είχατε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά στο λεπτό προς λεπτό του Sportsaddict:

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών 1-3 (85′ Χαλβατζής/3′ Σωμαράκης, 38′ Νεαζή Αλή, 79′ Γκέκας)

ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΟ Μεσσούνης 1-0 (18′ Δανίδης (πεν))

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 4-0 (3′ Γκαραβέλας (αυτ), 45+2′,57′  Ρομπέρ, 48′ Αντωνιάδης)

Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου 0-2 (10′ Χατζηαντωνίου, 27′ Αμαξόπουλος)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 4-1 (20′ Γρίβας, 48′ Δερμιτζάκης, 50′ Βασιλακάκης, 63′ Παρασκευόπουλος/88′ Ανδρίκου)

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής 1-4 (83′ Γεωργιάδης/5′ Κυριακόπουλος, 47′ Πασχάλης, 63′,86′  Μακίδης (αυτ))

Η βαθμολογία μετά την 13η αγωνιστική:

  1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 32 (31-7)
  2. Δόξα Γρατινής 31 (38-7)
  3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 29 (35-7)
  4. Ελπίδα Σαπών 28 (23-10)
  5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 27 (25-12)
  6. Ορφέας Ξυλαγανής 14 (17-26)
  7. Δόξα Σώστη 14 (18-17)
  8. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 12 (15-32)
  9. Κομψάτος Πολυάνθου 9 (17-38)
  10. Ορφέας Στρύμης 9 (10-34)
  11. Αναγέννηση Παγουρίων 8 (12-31)
  12. Μεσσούνη 6 (10-27)

*Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Κομψάτος Πολυάνθου ξεκίνησαν με -2

Share it