Search

Κοντά στον δρομέα η Running Team του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Το Δρομικό Κίνημα έχει εδώ και πολλά χρόνια γίνει βίωμα και τρόπος ζωής σε όλο τον πλανήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γιγαντωθεί και στην Ελλάδα την χώρα που γέννησε τον αθλητισμό . Κάθε μέρα και στην Αλεξανδρούπολη στα πάρκα , το στάδιο, τους δρόμους ή έξω στο φυσικό περιβάλλον μας πάρα πολλοί δρομείς και περιπατητές βιώνουν την χαρά του αθλητισμού . Σε μια περίοδο που η καθημερινότητα προκαλεί τόσα πολλά προβλήματα στον σύγχρονο άνθρωπο δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε πως το τρέξιμο είναι μία διέξοδος που μόνο οφέλη έχει να προσφέρει.

Η δια βίου άθληση θα σου προσφέρει Υγεία σωματική και πνευματική , το τρέξιμο θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις πτυχές του χαρακτήρα σου καθώς θα δοκιμαστείς σωματικά και πνευματικά σε συνθήκες κόπωσης, η επιμονή και η υπομονή θα γίνουν οι καλύτεροι σου σύντροφοι για να ξεπερνάς κάθε δυσκολία, η ψυχική ευεξία που θα νιώθεις μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα θα σε κάνει να ανυπομονείς για το πότε θα ξανατρέξεις.

Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ένας από τους παλαιότερους Συλλόγους της χώρας , έχοντας πλέον ταυτιστεί με τα αθλητικά πράγματα της πόλης στην συνείδηση των συμπολιτών μας έρχεται ακόμη μία φορά να δείξει πως είναι ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας. Εδώ και 3 χρόνια έχει δημιουργήσει την RUNNING TEAM που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και το έχουν κάνει τρόπο ζωής!

Η RUNNING TEAM απευθύνεται σε όλους\όλες τους-τις Δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας που αθλούνται καθημερινά και έχουν κάνει το τρέξιμο την αγαπημένη τους καθημερινή συνήθεια και θέλουν να την κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται με προπονητικές συμβουλές από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με επιστημονική κατάρτιση.

Ο κάθε δρομέας έχει :

  • Το ατομικό προπονητικό του πρόγραμμα
  • Τον ετήσιο προπονητικό του προγραμματισμό ανάλογα με τους προσωπικούς του στόχους
  • Την δυνατότητα να προπονείται με άλλα μέλη της δρομικής μας ομάδας μετατρέποντας την μοναξιά του δρομέα αποστάσεων σε δραστηριότητα που γίνεται με συντροφιά αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας και συντροφικότητας ανάμεσα στους δρομείς.
  • Προπονήσεις με παρουσία του υπεύθυνου προπονητή της ομάδας
  • Ειδικευμένα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης για αύξηση της απόδοσης και αποφυγή τραυματισμών

Υπεύθυνος προπονητής της RUNNING TEAM είναι ο ΚΟΥΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. , ειδικευμένος προπονητής σε δρόμους μεγάλων αποστάσεων και φυσικά ένας διαχρονικός δρομέας.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πληροφορίες: Κουφός Αντώνης 6973024666 tonirunning@hotmail.gr

[email protected]

Γραφεία ΕΘΝΙΚΟΥ στο στάδιο 17.00-19.00 – τηλ. 2551303908

Facebook Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ

* Το παραπάνω αποτελεί δελτίο Τύπου του Εθνικού.

Share it