Search

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη

Χωρίς εκπλήξεις έγινε γνωστή η 20άδα από τον Όσκαρ Γκαρθία για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (21/1, 19.30). Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για παράδειγμα ο Μεχντί Καρσελά ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς ο Μαροκινός χρειάζεται καμιά δεκαριά μέρες να συνέλθει μετά την περιθωριοποίησή του για περίπου ενάμισι μήνα.

Στην εξέδρα θα κάτσει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ίβιτσα Ίβουσιτς. Ο Κροάτης γκολκίπερ θα δει τον Χουτεσιώτη να κάθεται στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Οφόε, αλλά και ο τιμωρημένος Μάρκο Μάριν. Ο Γκαρθία αποφάσισε να αποκλείσει και τον Αντρέ Μάρτινς, όπως φυσικά και τον Βούκοβιτς που από την Κυριακή (21/1) θα είναι παίκτης της Βερόνα.

Όσο για τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού; Πολλά πράγματα δεν άφησε να διαρρεύσουν. Ωστόσο, υπάρχει μία αίσθηση ότι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές. Σε αυτή του Σισέ αντί του Μποτία και του Πάρντο αντί του Μάριν.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Προτό στα γκολπόστ, Φιγκέιρας (δεξιά), Ενγκελς, Σισέ και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό και Ζιλέ στα χαφ, τον Φορτούνη στον γνωστό του ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ και στα «φτερά» τους Μιραλάς – Πάρντο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Share it