Search

Α-ΚΟΥ-ΝΗ-ΤΟΣ απ’ την κορυφή ο Άθλος, “σκόρπισε” την Ελπίδα στην Ορεστιάδα!

Σε κατ’ ευφημισμόν, μονάχα, ντέρμπι μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Ελπίδα στο “Νίκος Σαμαράς” ο Άθλος Ορεστιάδας. Στο ματς του 1ου με τον 2ο για τον Β1 Υποόμιλο της Α2 Ανδρών, η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε εύκολα της ομάδας απ’ τους Αμπελοκήπους

Οι γηπεδούχοι έδειξαν απ’ την αρχή τις ορέξεις τους, μπαίνοντας αποφασισμένοι στο παρκέ. Έχοντας το προβάδισμα απ’ την αρχή, κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό και να φτάσουν σχετικά εύκολα στο 25-19 και το 1-0 σετ.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στο δεύτερο σετ, το οποίο επίσης κατέκτησαν με 25-19. Ενώ στη συνέχεια πολλοί ανέμεναν κάποια αντίδραση απ’ την πλευρά της Ελπίδας, οι γηπεδούχοι ήταν τόσοι καλοί αγωνιστικά και συγκεντρωμένοι πνευματικά, που δεν το επέτρεψαν.

Ο Άθλος έκανε και το 3-0 (25-20), και έδειξε εμφατικά πως έχει σημαντικές βλέψεις για την φετινή χρονιά. Όντας αμετακίνητος απ’  την κορυφή, οκτώ στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, αποδεικνύει πως δύσκολα δεν θα ναι αυτός που θα μπει με τους περισσότερους πόντους στη Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Για αρχή… Γιατί με τη φετινή εικόνα και τα αποτελέσματα του Άθλου, ίσως γίνουμε “μάρτυρες” μιας χρονιάς που θα προσδιορίζεται απ’ το όνομά του…

Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-20

 

Share it