Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 13η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Το κορυφαίο αθλητικό site της Θράκης, σας βάζει από νωρίς στο κλίμα των αγώνων του Σαββάτου, μιας και σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης! Το πρωτάθλημα μέτα και από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής δείχνει να παίρνει πλέον φωτιά και κάθε αναμέτρηση στο εξής παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον! Φυσικά το SportsAddict, όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες έτσι και σήμερα θα σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, μέσα από το LIVE που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή στις 14:30!

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Την περασμένη εβδομάδα στην 12η αγωνιστική, που άνοιξε την αυλαία για την αγωνιστική δράση στο 2018, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα της Δόξας Γρατινής, η Ελπίδα Σαπών γνώρισε μια απρόσμενη ήττα, ενώ Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων μείωσαν την διαφορά από την κορυφή. Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε η Μεσσούνη, ενώ ο Ορφέας Ξυλαγανής έπιασε στην 6η θέση την Δόξα Σώστη! Μπορείτε να θυμηθείτε αναλυτικά τα όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική, καθώς και την τρέχουσα βαθμολογία!

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση από το γήπεδο της Στρύμης, εκεί όπου ο Ορφέας φιλοξενεί την Ελπίδα Σαπών. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και σήμερα θα τα δώσουν όλα για τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Γλαντζίνα, Μαυρόπουλου και Σβυντρίδη, ενώ από την Ελπίδα θα απουσιάσουν ο μακροχρόνιος απών Παπαδόπουλος και ο Αμέτ Ερκάν, που αναμένεται να επιστρέψει πανέτοιμος στην ενεργό δράση, πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα. Επίσης και ο Πάλι, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Βασίλη Χαριτόπουλου.

Στο Κόσμιο ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται την ουραγό Μεσσούνη. Μπορεί σαν μια πρώτη ματιά το έργο του Κοσμίου να φαντάζει εύκολο, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Πέραν του ρητού που λέει πως όλα τα ματς κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αρκεί κανείς να θυμηθεί την ισοπαλία που απέσπασαν οι μπλε με 1-1 στην έδρα τους, στο ματς του πρώτου γύρου. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα παραταχθούν πάνοπλοι, με σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή. Από την άλλη για την Μεσσούνη θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σκαμνός που εκτίει την 6η αγωνιστική της ποινής του και ο στόπερ Λυμπερακάκης, που εκτελεί την στρατιωτική του θητεία.

Στον Ίασμο, ο Μέγας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες. Αρχικά πρόκειται για το ματς στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, το νέο μεγάλο αστέρι των γαλανόλευκων, Μπερτράν Ρομπέρ. Πέραν αυτού, το ντεμπούτο στο γήπεδο του Ίασμου, όντας στον πάγκο του Μέγα, πραγματοποιεί και ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Σπυριάδης, “αντιμετωπίζοντας” μάλιστα τα δικά του παιδιά, μιας που είναι προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αλλά και πρώην βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την σπουδαία επικράτησή τους κόντρα στην Ελπίδα, θα επιδιώξουν να κλέψουν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, προσπαθώντας να αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Μέγα. Για τους γηπεδούχους μοναδικός απών θα είναι ο Λειβαδιώτης, ενώ από τους Κομοτηναίους θα λείπουν μόνο οι μακροχρόνιοι απόντες, Αθανασιάδης και Πυλαρινός.

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, Αναγέννηση Παγουρίων και Κομψάτος Πολυάνθου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την παραμονή. Το έχουμε ξαναπεί πως είναι αρκετά νωρίς για να μιλάμε πως κάποιοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην μάχη αυτή, ωστόσο εν όψει και των play-out, που θα ακολουθήσουν, κάθε βαθμός και κάθε ματς κρίνεται σημαντικό. Αμφότεροι οι δύο μονομάχοι μπήκαν με το αριστερό στο νέο έτος και το σημερινό μεταξύ τους ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Δημηνάς, Ανανιάδης και Μισιούδης, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από την πλευρά του Κομψάτου.

Σε ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον ματς, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υποδέχεται την Δόξα Σώστη. Ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων σχεδόν της ίδιας δυναμικότητας και με τους ίδιους στόχους. Οι “Άγιοι” την περασμένη εβδομάδα έκαναν το…θαύμα τους και πήραν διπλό στην Δόξα Γρατινής, βάζοντας φωτιά στις πρώτες θέσεις και μειώνοντας την διαφορά τους από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Από την άλλη η Δόξα ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπυ με αντίπαλο τον Μέγα και πλέον ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Ορφέα Ξυλαγανής. Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς και για τις δύο ομάδες, με τον Σπάρτακο να έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις πιο πάνω θέσεις και τον Σώστη να προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο φαντάρος πλέον Κουτσουκανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους απόντες θα είναι οι Μουσταφά Ογούζ, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλοδημίδης, Κοτζαντίσογλου και Καραγεωργόπουλος.

Στο τελευταίο, αλλά και εξαιρετικά σημαντικό, ματς της ημέρας, Ο Ορφέας Ξυλαγανής επιθυμεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και αν καταστεί δυνατόν να προσπεράσει την Δόξα Σώστη στον πίνακα της βαθμολογίας. Ο Ορφέας των πολλών αλλαγών, μετά την μεταγραφική περίοδο, θα βρει μπροστά του σήμερα την Δόξα Γρατινής. Η ομάδα του Τάσου Μπόζη μπορεί να ξεκίνησε με ήττα, ωστόσο προφανώς και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει ή έστω να την υποβιβάσει και θα προσπαθήσει να το αποδείξει αυτό από σήμερα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όμως είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το αν και πόσο επηρεασμένοι θα φανούν, μετά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ η Δόξα Γρατινής θα αγωνιστεί πάνοπλη.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών

ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΟ Μεσσούνης

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής

Share it