Search

Οι επτά μεταγραφικές κινήσεις του Κομψάτου Πολυάνθου!

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά επτά νέους ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου!

Οι νεοφώτιστοι που θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία, ενισχύθηκαν κατά πολύ στην μεταγραφική περίοδο, μέχρι στιγμής, ανεβάζοντας περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ τους.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τον Ορφέα Ξυλαγανής τρεις ποδοσφαιριστές, ήτοι οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πέτρος Στυλιανίδης και Δημήτρης Ζούκας. Αμφότεροι μετακόμισαν το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Αιγείρου, στον οποίο είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες και του νυν προπονητή τους, Φώτη Κωνσταντινίδη, στην ομάδα της Ξυλαγανής και πλέον θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Κομψάτου. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός, ο δεύτερος στην επίθεση και ο τελευταίος στον χώρο του κέντρου.

Ο Πολύανθος έγινε πλέον άλλη μια ομάδα, που διαθέτει στο ρόστερ του Κύπριους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Στέφανο Χειμώνα που αγωνίζεται ως χαφ και τον Ορέστη Χριστοδούλου που παίζει ως στόπερ ή μπακ. Αμφότεροι είναι πρωτοετείς φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ και οι άνθρωποι του Κομψάτου πιστεύουν στις δυνατότητές τους.
Από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων αποκτήθηκε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Πρόκειται για έναν έμπειρο χαφ, που αναμένεται τόσο να προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας Φώτη Κωνσταντινίδη, όσο και να βοηθήσει στον ανασταλτικό τομέα.

Τέλος από την Αναγέννηση Παγουρίων, ο Κομψάτος απόκτησε τον Γιάννη Κουβαλάκη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αμυντικός, θα δυναμώσει αφενός ακόμη περισσότερο την άμυνα του Πολυάνθου και θα συναντήσει αφετέρου, στην νέα του ομάδα, τον αδερφό του Γαβριήλ Κουβαλάκη, που βρίσκεται στους πράσινους απο την περσινή σεζόν και έχει βοηθήσει τα μέγιστα με τα καθοριστικά τέρματα που έχει πετύχει.

Share it